Bjkas hissesinin degeri 1 Dolarlarýn üzerinde
Fener hissesinin deðeri yaklaþýk 3 Dolarlar civarý
Galatasaray hissesinin son performansý malum
Atý alan Üsküdarý geçmiþ .... [emoji3]
Bjkas hissesinin degeri 1 Dolarlarýn üzerinde
Fener hissesinin deðeri yaklaþýk 3 Dolarlar civarý
Galatasaray hissesinin son performansý malum
Atý alan Üsküdarý geçmiþ .... [emoji3]
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
O beni ilgilendirmez ben duruma bakarým,3.50 maliyetli olanlarý 4-5 arasý postaladým,6 üstüne atýp 5.70 cývarýa gelnce ufaktan tekrar yüklendim ufaktan tekrar kazanalým diye,zaten sportiflerin içinde en düþük olaný sayýlýrdý,tabiki soluðu 5.50'de aldýk yarýyarýya stop uyguladýk hisse 5.30 altýna indi,dün takibimdeydi bir iþlem yapmadým,bugün baktým durum farklý bunu deðerlendirdim sattýðýmýz 5 mislisini aldým 5.31 cývarýndan,sanýrým çoðuda benim gibi yapmýþ olacakki hisseyi 555'e zýplattýlar iþi hallettik...normalde hisse hala ucuz sayýlýr diðer sportiflere göre çünkü 10 altýnda sayýlýr,zamanýnda bjk'deöyleydi imanýmýzý gevretmiþti 4 cývarýnda,hisseyi 30 yaptýrdýlar o normalde bumu anormal![]()
Peki burak kardeþ biz ne zaman geçeeðiz ?,üstelik dolarýn hala 5/1 fiatýndayýz...her hissenin bir tahtacýsý vardýr,bununda vardý zamanýnda,bu hisse 3.50 iken GS 7.50 iken dikkat edin uçabilirler diye ve öyle oldu,bu 6 üstüne attý GS 13 üstüne,etibutu olmayan BJK neye göre gitti hala anlamýþ deðilim,FB ise 7 tl iken nasýl 75 oldu onu bile hala anlamýþ deðilim,sportif hisseleri hep anormaldir ve tutturmaya baðlý![]()
3.50 ye insede alsak.. Ytd
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Alýþýk döt töbe tutmaz,yaparlarmý aynen yaparlar,********lerden herþey beklenir,zamanýn 30 olan hisseyi inadýna satan zandri lavuðu deðilmiydi 4.50 yaptýrtmýþtý,oradand bir bedelli patlattýlar al 0.85,1 olsun diye kýçýmýzý yýrtmýþtýk,1tl'ye aldýðýmýz bedellilerde mok etmiþlerdi,neyse 1.5-2 arasý okutmuþtum o zaman,ama ebemizi bellemiþti,þampuan olacaðý senede 9 olmuþtu,peþinden aniden basmýþlardý 4'de,oda yetmedi 3.50...neyse o geçti þimdilik,ama bedelli iþine belli olmaz,geçen 5.29 yapýp 555'e çýkmýþtý,bugünde yapabilir tahminen.
Yer Ýmleri