Originally Posted by
refaba
Borsanýn %7 düþüþünde 3.18 yakmýþtý,fýrsat bu diye yüklenmiþtik 3.20 cývarý,çýkýþý sadece 3.40 üstü oldu,4 þu sýralar hayel borsanýn yüzünden,ucuz diye elimizde tutuyoruz,elbet zamaný gelir,bjk 40 cývarý,puansal olarak ayni orandalar,arasýnda çok uçurum var fiat olarak,bjk oraya nasýl çýktý hala anlamýyorum

Sayýn Refaba çok deðil 1 sene bile olmadý.Hüsrev bjk nin gs ve fenere göre piyasa deðerinin çok düþük olduðunu defalarca belirtmiþti.Ýnceledim hakikaten haklýymýþ..5.70 lerden tüm portföye bastým bjk li olarak.Yalnýz ben sabýrýsý birisiyim 2 hafta sonra tekrar sattým.Baþka hisslere geçtim.Þimdi bakýyorum nerdeyse 10 katý vurmuþ bjk...Bazen fýrsatý bulunca bakmadan sabýrlýca bekliyeceksin...Ts de ayný düþünceyle aldým ve az bir zararla sattým.Benim spor hisseleri ile iþim olmaz aslýnda...Nasip deðilmiþ nasip olsa sabýrla beklerdim...Bjk olayý sadece birisiydi...Poltk 20 lerde egeen 4 tl de iþbir 100 de alýp beklemediðim hisseler...Umarým hep beraber kazanýrýz...
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Yer Ýmleri