Bedelli oraný
% 200.000000
Bedelli fiyatý
1.00 TL .
Daðýtýlacak senet tipi
Eski
Baþlangýç Tarihi
16/09/2024
Bitiþ Tarihi
30/09/2024
Ýþlemlerin topluca sonuçlandýrýlacaðý tarih
30/09/2024 Günü Saat 16:00'a kadardýr.
Rüçhan Hakký Kuponu Satýþý yapýlabilecek son tarih: 24/09/2024
RSI indikatörü 22,84 seviyesinde bulunan hissenin30'in altýnda olmasý, hissenin aþýrý satým bölgesinde olduðunu göstermektedir.Bu nedenle, 30'un üstüne çýkýlýp çýkýlmadýðý gözlenmeli ve çýkýlmasý halinde AL sinyali üreteceði göz ardý edilmemelidir. MACD indikatörü en son 5 gün önce hareketli ortalamasýnýn üstüne çýkarak AL sinyali üretti.

Alýntý yaparak yanýtla

aynen öyle,kýlavuzu karga olanýn burnu moktan çýkmazmýþ,1 sene içinde 2 bedelli,daha millet önceki katýldýðý bedellinin parasýný almadý,öncekinde bedelliye girmedim düþtüðünde yani 1.40-50 aralýðýnda hisse almýþtým çoðunu 270 üstü dehlemiþtim,þimdi 1 cývarýnda,R'lerin çoðunu satýp azýný bedelliye girdim,oda guya þenol hoca geldi diye,bekleyelim bakalým bu lazoli ne yapacak,zaten olduðu yer çitlenbik parasý,2 spor hissesi var elimde çoðunluk,biri bu diðeri mok kargasý,oda 8 yapýp 6 sýnýrýna indi,öncekini saymýyorum 22 gözüküyor,karþýlýðý 80 yapýyor,geçen sezon oraya borsa simsarlarý yasaklý itler çýkarttý oraya,onlara yasak ceza geldi hisse soluksuz 18'e kadar indi,oradan az lot almýþtým 30 üstü okuttum,þimdi 6 cývarý sürünüyor,buda bedelliye gitti,FB kendi halinde oda fason olarak gazlarlan 200 olmuþtu,þu sýralar 120 cývarýnda GS kendi halinde devam ediyor 7 cývarý sürünüyor,geçensene devler ligindeydi onu bile fiatlamadý,ben 10-20 arasý bir yer bekliyordum bunun yerine BJK ve FB gitti

Yer Ýmleri