Kutup ayısı sendromuna yakalandı adi kağıt... ytd
Kutup ayısı sendromuna yakalandı adi kağıt... ytd
kademeleri nasıl ki paylaşabilecek arkadaş varmı .
kafama göre döndünya
hektorun tahtada oluşturduğu suni fiyatlar..tekkeyi bekleyen corbayı içer. etrafındaki çok adama mal aldırdı burda ve şimdi sıkıştırıyorlar onu. ama dengesiz de bir tarzı var sinirlerine hakim olamıyor : )
bu adamın borsadan anladığı şey, düşükten mallarınızı bana satın, ben tahtatı yukarı atayım siz gelin o malları yukarıdan benden alın..oldu canım suyundan da koyalım mı
şimdilerde 4 lü fiyatlardan alınıp satılacakken sırf birileri geldi mal aldı diye bu işkenceyi yapıyor millete. derinliğe bakın, işlemlerin yüzde doksanı fiktif cep to cepler..kendi çalıyor kendi oynuyor.
sen hektorsan ben de teftim reis : ) 3.03 e değil 79 bin 7 milyon 900 bin lot da koysan sana mal yok : )
haa 3 liraya 37 bin alış koysan da sana mal yok ha ona göre : ) herkese satarım sana satmam : )
kademeleri paylaşmaya gerek yok arkadaşlar. 3 liraya 37 bin alış yazıyor, siliyor hemen 3.03 e yazıyor onu. birdaha 40 bin lot daha üstüne koyuyor. mal toplamak için kademelere yazdığı satışları birkaç kişi havada kaptı 3.20 üzeri. şimdi biraz gergin hektor reis : ) ne yaptıgını bilmiyor, dengesiz hareketler : ) yayladan yönetiyor tahtayı : )
Yer İmleri