................................
................................
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
..................
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Dün satanlarýn hepsi bugün almýþ. Yarýn bunlar satar .hergün böyle..
ne anladýk bu istenmaliyetlere gelene kadar 1 yil bekleyeceðiz anlaþýlan.
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi sevgili dostlar elimde Garfa hissesi yok, borsa tecrübem sýnýrlý, ama naçizane önerim þu dur bir hisseyi alan sataný takip ederken sadece günlük bakmayýn, hisse için dönüm noktasý olan bazý tarihler vardýr, hissede hareket eden grup yada kiþilerin tarzýna göre bu tarih belirlenir, þimdi Garfayý ben tanýmadýðým için bu tarihleri belirlemek size kalýyor daha öncede defalarca bu teklifte bulundum bende size alan satan yada takaslarý buna göre atayým dedim, teklifim hala geçerli 1-2 saatinizi ayýrýp tarihleri belirleyin bende istekleriniz doðrultusunda resimleri ayarlayýp atayým.
Sn. lutfu001 oncelikle emekleriniz icin tekrar teþekkür ederiz. Musait oldugunuzda 2 Ocak'tan bugune ve 1 Þubat'tan bugune takas paylasabilir misiniz lutfen?
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri