þimdi þirket 70milyon eridi.benim okuyup yorumladýðým bu.ben hiç tahtanýn durumuna göre yatýrým yapmam.alýcý varmýþ yokmuþ ilgilenmem.herkes kendi için en iyi olaný yapar.bol kazançlar.
þimdi þirket 70milyon eridi.benim okuyup yorumladýðým bu.ben hiç tahtanýn durumuna göre yatýrým yapmam.alýcý varmýþ yokmuþ ilgilenmem.herkes kendi için en iyi olaný yapar.bol kazançlar.
2.34 den 21 bin lot satan garanti þimdi 2.35 ve 2.36 dan almaya baþladý..
YANLIÞ bilgi veriyorsunuz. ÞÝRKET 70 MÝLYON ERÝMEDÝ..eridi ise ne kadar eridiði yukarýdaki 2 mevzuat hükmüne göre belli olacak. bel ki erime bir yana, teminatdan tahsilat yapýlarak ilave KAR bile yazýlacak. doðru bilgi budur arkadaþlar. yukarýdaki hatalý bilgiye itibar etmeyiniz..
Teft Bey çok teþekkür ediyorum size, gerçekten eksik olmayýn, sizin gibi bilgili arkadaþlarýmýz bizi panik ve tedirgin olmaktan alý koyuyor, malum ben çok acemiyim, biraz olsun bilgi alýþveriþi rahatlatýyor bizleri, inþaallah kötü bir durum oluþmaz ve trend deðiþir artýk, kimse zarar etmesin istiyorum, inþaallah güzelce çýkarýz buradan.
Ben risk görüyorum.bu kadar basit.kimseye de benim görüþümle iþem yap demiyorum.herkrs istediðini yapar.
70 milyonu batýran ( ! ) þirketiniz þu anda 2.40 dan iþlem görüyor, garanti, a1, yatýrým finansman la güne baþladýlar, cep to ceplerle 2.34-2.33 den bir miktar alabildiler. derinlik görebilen arkadaþlar, YAYLA nýn aracý kurum daðýlýmlarýna bakýn, ayný çetenin GARFA ya çöktüðünü net bir þekilde göreceksiniz. telaþlanmayýn, sakin kalýn. yanlýþ bir hisse senedi seçmiþ olmanýz illa da neticesinde para kaybetmeniz sonucunu getirmez. ilgilenmeyin, kapatýn ekranýnýzý tatil yapýn. illa ki bir vadede ederine gelecektir, zararlarýnýzý çýkaracaðýnýz bir noktaya gelecektir. bu detaylara odaklanýldýðýnda alým veya satým yönünde hatalý kararlar verebilirsiniz. hele de böyle hatalý bilgilerin paylaþýlmasýnýn çok yygýn olduðu bir otamda..bu da kýsa vadede son paylaþýmým olsun, ileride bakarýz. bol kazançlar..
durum ciddi, batýk þirkete kaldý iþler.ipotek yoksa þirket de batma durumu varsa duman oldu millet.Bari o þirketi bilseydik.
Yer Ýmleri