Sn teft 34 açýklama için tþkkler .Bu fiyatlardan alýnmaz mý tezgahmý var yani 2,15 veya daha aþaðýlaramý getirir.
Sn teft 34 açýklama için tþkkler .Bu fiyatlardan alýnmaz mý tezgahmý var yani 2,15 veya daha aþaðýlaramý getirir.
rica ederim, alýp almamak satýp satmamak o kararlar size ait, ben gördüklerimi, bildiklerimi paylaþýyorum sadece. MARBAÞ ýn 2 günlük iþlemler neticesi tahtada 0 ladýðýný görüyoruz takasýný, MARBAÞ ýn speðin kendisi olduðunu NET bir þekilde söylüyorum. MARBAÞ iþlemlerini elediðimizde SPEK in tacirlerden 17 bin lot, ykb den 35 bin lot vakýf tan 6 bin halktan 4 bin tebden 2 bin lot alýmý olduðunu görüyorum, garantiden 20 bin ziraat den 4 bin deniz den 3 bin a1 den 2 bin lot satýþý olduðunu görüyorum. SPEK in olduðunu net bildiðim bu rakamlar haricinde global 2.15 den 5 bin lot biri almýþ bu spek deðil. satýþ tarafýnda þeker 19 bin gedik 7.500, iþ 4 bin bunlarýn içinde vardýr o kan emici tam bilgim yok, bunun haricinde polen in daha evvel aldýðý 7 bin lotu da bu hengamede speðe verdiðini görüyorum. bu seviyelerde kagýdý uzun zamandýr tutan yatýrýmcýnýn satýþ yapmasýnýn bir mantýðý yok ve yapmýyor da zaten..siz alýr mýsýnýz satar mýsýnýz ben bilmem, bu konuda bir þey söylemem veya önermem...bu dogru olmaz..bol kazanç..
Söylemek istediðim kaðýtta satýþ baskýsý var ve çok geri getirmiþler 1 yýl önce bu kaðýt bende vardý iyi kötü bildiðim bir kaðýt fakat bu kadar baskýyý merak ettim.Yani 2,20 li seviyeler bile çok ucuz kalmýþ Garan'ýn yüklü satýþý ve yeni kabineyi piyasanýn beðenmemesi gibi olumsuzluklarda var.Halktan alan bendim bakalým iyi olur umarým
Ýnletmekden býkmadý milleti
Güyya mal almakdan ,mal satmakdan,
Hisseyi düþürüp dipde tutmakdan,
Hisseyi çýkartmamak için uðraþmakdan,
Oluþan hertürlü tekniði bozmakdan iç etmekden,
Hisse tepki vermesin diye dolambaçlý iþlerden býkmadý tahdadakiler.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Allah bin defa belalarýný versin, böylesine üçkaðýtçý bir tahta olamaz 1 senedir nedir sizden çektiðimiz, bu hisse-bu tahta bizim için gerçekten hiçbirþey Ýfade etmiyor, sadece zararý kurtarýp satýp defolup gitmenin derdindeyiz, çok kýymetli mallarýnýz vallahi umurumuzda deðil yükseltin satalým sonsuza kadar söz veriyorum bunu almayacaðým, bu boktan hissenizi almayý býrakýn tüm hayatýmdan garanti ve tüm þirketlerini çýkaracaðým, biz çýktýktan sonra isterseniz Jüpiter'e çýkarýn bu hisseyi zerre üzülmeyeceðim, bize zulüm yapýyorsunuz daha beterleri sizi bulsun, bizi çok maðdur ettiniz yatacak yeriniz yok sizin.
Herhalde bir gün bize de uðrarlar...sizde yine sadece bu var ben de 2 tane Faktoring hissesi var ben napim![]()
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bir zahmet götürmüyorlar hala,
Bekliyorlar.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri