Dövizi olsa kur farký dan dolayý 6 aylýk bilançoda fark oluþurdu,
Dövizi fazla falan diye aylar önce bir paylaþým yapýldý ama doðru deðil,
Allara yazýlan alýþlara dünyanýn malý geldi,2.72 den sonra nerelere kadar indi dünyanýn malý alýndý tekrar pozisyonlarý arttý ama týk yok,pasife yazmýþ bekliyor alýnca götürürler felan onlar tarih oldu malesef ispatlý gördü,altlara yazýlan mallara verildi tahda düþtü,herkez gördü detay açýklamaya gerek yok herlade,2.72 den 2.20 lere altlara yazýlan mallarla geldik.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
bugün endeks ve çoðu kaðýt trendleri sýkýþtýrýyor. garfa da 2,33 üzerinde tutunursa alýcý gelebilir.
![]()
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Busecan haným, çok önceden duydugunuz "döviz hikayesi" ile ilgili detaylý açýklamayý da bu sitede ben yapmýþtým. o duydugunuz döviz fazlasý kadar "hedge" ederek döviz fazlasý pozisyonunu kapattýðýný belirtmiþtim. fakat bu defa durum farklý. eger matriks in þirket kartý bölümündeki bilgilerde hata yoksa türev piyasalarda da döviz pozisyonu açýlmýþ durumda. yani döviz fazlasýný eriten deðil üstüne koyan bir pozisyon. fakat dediðim gibi, bu bilgiyi mali tablolardan ben bir teyit edeceðim bir fýrsat bulursam. sizin önceden duydugunuz olay degil bu.o olayý ben detaylý olarak anlatmýþtým burada. 27 bin lot 1 emir 3 er den 6 bin lot 2 emir daha dolaþtýrýp duruyordu kademelerde. bu 6 bin lotla iyileþtirme yaparak mal aldý. 27 bin lotu iþ ten 6 bin lotu a1 den girmiþti, a1 aldý verdi. günlükte iþ a1 tacirler halk üzerinden biþiler yapýyor tahtada. endekste veya papazlarda rahiplerde olaganüstü bir durum olmazsa bugun tahtanýn hikmetinden sual olunmaz : )
az evvel düþen habere göre 160K olarak çýkýlan bono ihracýnda 152k olarak para toplanmýþ. yýllýk % 20 faizle alýnmýþ bu para. % 30 üzerinde faktoring oranlarý mevcut piyasada. b parayý seri bir þekilde elden çýkarýrlarsa karlýlýklarýna da iyi yansýr.
Þirketimiz tarafýndan halka arz edilmeksizin sadece nitelikli yatýrýmcýlara satýlmak üzere 7 Aðustos 2018 talep toplama iþlemi gerçekleþen, vade baþlangýç tarihi 8 Aðustos 2018, vade bitiþ tarihi 1 Þubat 2018 olan 152.140.000 (Yüzelliiki Milyon Yüzkýrk Bin) TL nominal deðerli bono ihracý gerçekleþtirilmiþtir.
daha dogru düzgün kap açýklamasý gönderemiyorlar koskoca þirket. vade bitiþ tarihi nasýl 1 þubat 2018 oluyor..
Yer Ýmleri