çaðýra çaðýra 1,95 trendine düþtü. bir lotla 1,93 görmüþ 1,94 den iþlem bile olmamýþ.
ama nasýl bir algýysa 1,95 leri alým yapmak için beklerken böyle bir zararý görünce insan neden alayým ki diyor.
iþte borsa böyle birþey beklediðin yere gelir ama almaya elin gitmez.
belkide kalem oyunlarýyla bu kadar kötü bir rakam gösterdiler. küçük kaðýtlarýn büyük oyunlarý bitmez...
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Dümen oðlu dümen,hiçbir faktoringde sorun sýkýntý yok bunda var,
her bir faktoring kar yazýyor bu zarar,
zannedersin ufak tefek adý saný çok ama çok bilinmedik arkasýnda hangi faktoringin garanti banksý gibi bankasý bar iþ faktoring hariç,diðer faktoringlerin çoðunda bu denli güç yok,
Dolar arttý faiz arttý eyvallah,yahu artan dolar ve faizde faktoringler ciddi karlar yazýyor býrak takibe alacak düþürmeyi,garfa guyya alacaðýný takibe düþürüyor,ama nasýl alacak ,nedir ne deðildir detay belli deðil,ufak tefek lidfa ,crdfa bile ciddi karlar yazýyor,güyya sorunlu kredisi yok garfa gibi,
Ne hikmetse bunca mali güç,garanti bankasý gibi dev arkanda,bunca tecrübe birikim,ama takipde alacak oluþdu,
Hisseyi her yukarý çekiþde dünyanýn malý toplandý alýndý,þimdi ne hikmetse topladýklarý malýn çok çok az miktarýný satýp aþþa indiriyor yine ayný alan,nerden aldýn nereye satýyorsun,tahtada güç sende iken zarar eden tahtayý bile götürme gücün bar ilen götürmüyorsun,götürse kime satýcak denebilir,
Adese,ýttfk daha niceleri kime satýlýyor,adese 1.5 lerden geldi 9 lara kime satýcaklar onca malý,hem ciddi zarar hem þubeleri kapatýrken,
Garfada öyle bir tezgah kurulmuþki öyle böyle deðil.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli yapacak böyle devam ederse.Bu paralar dönmez ise de 2 çok pahalý kalacak.Yýl sonu zarar büyüyecek.Bu arada yeni bataklar olursa...
ALIM SATIM KARARINIZI ETKÝLEMESÝN.Bol kazançlar.
zararýn sebebi ne ? esas faaliyet karý olmadigi icin mi? yoksa takipteki alacaklara cari donem icinde ayýrmak zorunda kaldýgý karsýlýklar icin mý?
Kâr Yedekleri 134.078.000
Olaðanüstü Yedekler 124.873.000
TAKÝPTEKÝ ALACAKLARA ÝLÝÞKÝN ÖZEL KARÞILIKLAR (-) -75.216.000 ( 2017/9 da -11.994.000 imis)
ESAS FAALÝYET GELÝRLERÝ 336.498.000 (2017/9 da 205.212.000 imis)
bilanco uzmaný degilim ama takipteki alacaklara ayrýlan karsýlýk resmen butun isi bozmus karý almýs goturmus. Eger boyle bir karsýlýk ayrýlmasaydý cok guzel bir kar gelebilirdi ama maalesef takipteki alacaklar icin ayrýlan karsýlýk baya fazla oldugu icin zarar yazmamýza sebeb olmus.
birde þirket neden bedelli sermaye artýrsýn? bilen arkadaslar varsa konuyla alakalý yardýmcý olurlarsa sevinirim. kar yedekleri ve olagan ustu yedekler varken bedelsiz yerine bedelli yapar mý bilemiyorum. bu arada bedelli yada bedelsiz gundemde yok zaten sadece forumu okudum orada gordum o yuzden yazdým![]()
Bu spek aþaðý vermeye devam ettikçe alanlar çok olur, elindeki lotlarý kaybeder yavaþ yavaþ bana kalýrsa, tahtayý adam gibi bi tahta yöneticisine devretseler çok daha iyi olacak bence
Ayrýlan karþýlýk harici bilançoda sýkýntý yok aksine bilançoda güzel karþýlýk öncesi karýda güzel,
Açýn bakýn hem buyýlki bilançoda brüt kara esat faliyet karýna,özellikle son çeyrek brüt kar ilk çeyrek karýna eþit,yapýlan iþler karlý hala gelmiþ,mevcut iyi bilanço açýklayan faktoringlerden farký yok aslýnda,
Sadece karþýlýk ayrýlma olayý var,
Diðer hiç bir þirket katþýlýk ayýrma durumunda deðilken sadece bunun ayýrýyor olmasýda çok ilginç,sonraki bilançolarda demesinler,para tahsilatý yapýldý ayrýlan karþýlýk kalmadý diye,hertürlü dümen oyun beklenir bunlardan.
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
koskoca Garanýn istiraki factoring sirketi kime borc verdigini biliyordur heralde? alacaklarýnýn takibe dusmesi demek bu alacaklarýndan vazgectigi, bu alacaklarýn artýk tahsil edilmedigi anlamýna gelmez sanýrým. borc verirken bir suru teminat ipotek senet vs vardýr eminim . bir sekilde takipteki alacaklarýnýn tahsilini yapacagini dusunuyorum. eger takipteki alacaklarýna iliskin tahsili yapýlmýstýr vs gibi bir haber gelirse bu sefer hissede nasýl bir tepki olusturacak merak ediyorum.. hem ayrýlan karsýlýk bilancoda olacak hemde tahsili yapýlan para bilancoya girecek iþte o zaman nasýl bir kar acýklar yada hisse nasýl tepki verir gorecegiz
Yer Ýmleri