Mal falan toplýcaklarý yok,sizlerede çok defa yazdým hatta burdan dahi yazdým,yukarý çekerken satýlan malýn falzasý þuan ellerinde ,
Yine açýklayým yukarý sürülürken satýlan malýn fazlasýný aldýlar,
Yada þöyle açýklayým,sattýklarý malý zaten topladýlar,hatta fazlasýný topladýlar,
Belli aralýklarla tarihler verdim hatta hem sizee özelden hemde burda paylaþtým,
Sn laguna herdefasýndý grafik grafik diyorsunuzda,yanlýþ anlamayýn lütfen,eleþtiri getircem size,hisse düþerken bayadýr grafik paylaþýyorsunuz,2.4 lar olmadý,2.2 ler olmadý,2.1 lar olmadý,1.95 ler olmadý,her degasýnda grafik olmasý gerekir derken grafiðin hiçbir dediði olmuyor,þimdi nereye düþecek bilinmez diyorsunuz sonrada grafikler öncü gösterge diyorsunuz,
Yani misal hisse prime baþladý ben demiþdim grafik dedi diceksiniz,yada hisse düþmeye devam etti ben demiþtim grafik dedi diceksiniz,
E þimdide iþin içine takipdeki alacak mevzu girince grafikler boþa düþmüþmü oluyor dicez,
Ne dencen,neye göre ne dencek,o olunca bu boþa çýkýcaz,bu olunca öbürü boþa çýkacakmý dicez,
Birgün geliyor,o bu þu yer deðiþiyor grafikde,sonraki yine o bu þu yer deðiþiyor,
Grafiðin zerre birþey dediði yok hele böyle tahtalarda,hiçbir þey demez grafik,hele kontrol tek eldeyse asla birþey demez grafik,sadece oyun aracý olur baþkada birþey olmaz.
iPad cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri