Bugün faktöring şirketleri pirimli gidiyor.
İnşallah , enerji şirketlerinin yaptığı yükselişlerden sonra , sıra buna gelir.
Bugün faktöring şirketleri pirimli gidiyor.
İnşallah , enerji şirketlerinin yaptığı yükselişlerden sonra , sıra buna gelir.
% 1,24 gibi , küçük bir yükselişle 22,92 TL. den kapandı.
Bugün tavan yapan onlarca hisse vardı.
Birini yazayım , sektör farklı ama bir örnek olsun diye yazıyorum...Sanko , sermayesinden az karı var . fk. sı 12,85 pd/dd. si 2,60
Sanırım lotu az diye tavan yaptırmışlar. 22,66 ile tavan.
Bizde , sermayenin 3 katı kar var.... fk. 6,23 ..... pd/dd. 3,14.... Dolaşımdaki lotumuz , Sanko nun yarısı kadar. Biz niye tavan olmuyoruz.
Gerçekten , bu pahalılıkta , çok çok ucuz kaldığımızı düşünerek , devamlı , ufak ufak lotlarla ekleme yapıyorum.... Rüzgar , bu tarafa doğru eserse , dolaşımdaki lotumuz az olduğu için , uçar gideriz.
Son düzenleme : By Akıl; 25-11-2022 saat: 19:20.
Bugün , saat 12,25 sıralarında , hissemiz 22,60 larda dolanırken , birdenbire 3-5 saniye içinde 23,46-23,70 TL. aralığından , yaklaşık 40.000 Lot hisseyi biri hüpletmiş.... Bunu alan , by. mi , ky. mi , onu anlayabilecek olanaklarım yok
Ama , ilginç bir durum diye yazdım. Bu olayı değerlendirecek bir arkadaş varsa , yazarsa iyi olur.
Bu arada , gümbür gümbür tavanlayan hisseler varken , ben nelerle uğraşıyorum.
Son düzenleme : By Akıl; 25-11-2022 saat: 19:33.
O alan bastı herhalde...tabana kadar.Su kağıdın sahibi Türkiye'nin en büyük dünyanın önemli bankalarından biri BBVA.Ya şunu ya borsadan çekin yada halka açıklığını artırın.Kagit bı gözaltına girmediği kaldı.Batmaz çürümez sektörünün öncülerinden, su ara bankalardan kredi bulamayanlar in adresi..Kağıt sigara içmiyorum ama herhalde 1 paket sigara parası.( 1 günlük)CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün 25,68 TL. den kapadık.
Bakalım , yarın ne yapacak.
Gene ayni oyun
Temelini çalıştığımda yıllık Milyar kar bandının kaçınılmaz olduğunu gördüğüm için rahatım.Şahsi değerlendirmemdir.DOAS ve ALKA daki hataya düşmemeyi temenni ediyorum.Naçizane.
Yer İmleri