2,75 e gidiþte aslýnda korkutma felan olmadý, hýsseye yený gýreceklerýn gozunu actý ben burdayým her zaman atak yaparým dedirtti...veya 2.75 .den 2.10 bandýna ýnýyor 2.75 e gelýnce sat algýsý olusturuyor...
2,75 e gidiþte aslýnda korkutma felan olmadý, hýsseye yený gýreceklerýn gozunu actý ben burdayým her zaman atak yaparým dedirtti...veya 2.75 .den 2.10 bandýna ýnýyor 2.75 e gelýnce sat algýsý olusturuyor...
Her þey olabilir. Çok sert yukarý yaparsa hiç þaþýrmam. Ben hala genel kurul tarihinin neden açýklanmadýðýný anlamadým. Normalde bu zamanlar yapýlmýþ bile oluyordu. Bedelsiz gelebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar sizin hissede yaptýðýnýz hareketler.
LOT miktarlarý pek bir etki yapamaz.
Zaten etkili lotu olanda ky yoktur.
Geçen hafta 2.14 den zank diye 10 bini vermiþti. Þimdi 2.18 10000 yazdým 1 saat oldu nerdeyse daha 4500 tanesi zor düþmüþ. Akþama kadar verir heralde.. Satan yok yahuu!!!
2.16 bile veriyolar simdi hocam.vakfn 4. Tavanini yapcak.sekfn 2 tavanini yaocak.lidfa uctu.biz surunuyoz.adaletmi bu
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki zamaný gelmemiþ. Vakti gelince buda uçar inþallah. Geçen hafta bir sinyal yaktý aslýnda. Vakit daralýyor diye düþünerek azbiþþi aldýk. Az aldýkki hareket vakti geldiyse eger bide bize sarmasýn.
Yer Ýmleri