ne yaptýðýmý iyi biliyorum.bu tahta oyunlarýna kanmam.tabii satanýn da sebebi vardýr.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Bugün panikle düþük fiyat oluþursa alým için büyük fýrsat olacak.günü inþallah yüksek kapatýr.herkese bol kazançlar.
Garfa benim için borsadan ayrý bir hisse.borsaya deðil hisseye yatýrým yapma ilkesiyle düþünüp alým yaptýðým hisselerden.isdmr 2.60 dan alacaðým zaman ekonomi bakanýný demirdeki ithalat vergileriyle geri durmuþtum.daha ucuza alýr mýyým diye.2.70lerden almýþtým.demir ithalatýnda vergi düþmesine ragmen yükselmiþti.6-8arasýnda sattýðým tahta düþündüðümü de aþtý 10lirayý fiyatladý.üstelik inanýlmaz raðbet gördü.bugün verirse biraz daha alým yaparým.panik yapýp iþlem yapmayacaðým.deðerlememi aklýma getirip sakin olacaðým.þirket hissesini satmam için þirkete ait kötü bir durum yok.inþallah yakýn zamanda iyi fiyatlar oluþmaya baþlar.tabii bunlar benim düþüncem.herkes kendi için en iyi kararý verecekti.herkese iyi günler.bol kazançlar.
ilk garfa alýp satmaya baþladýðýmda bir arkadaþ iþfinle karþýlaþtýrýyordu.Þimdi bu fiyatla karþýlaþtýrsa garfaya ne fiyat çýkaracaktý acaba![]()
ISIKLAR Bey sizce bu tahta ümit vaadediyor mu? Þu arkadaþýnýza bi sorsak hedef neresi diye tabi süre de önemli yükselir ama ne zaman kim bilir?
GT-N8010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman iþfin 1 lerdeydi garfa 2lerdeydi.iþfini ederinin çok üstüne götürdüler. karar sizin.ne yazarsan yaz 2,53 veren de oluyor.satýn satýn
![]()
Yer Ýmleri