Hergün kademeye 750bin satýþ yaz.belki uygun bulup alan olur.3ile 5 ile uðraþma.maldan kurtulmuþ olursun.hadi 750bin yazamadýn.250bin yaz.kötü günde fiyat oluþturmaya çalýþacaðým diye çabalama.malý deðeri belli bu çaba ne için.
Hergün kademeye 750bin satýþ yaz.belki uygun bulup alan olur.3ile 5 ile uðraþma.maldan kurtulmuþ olursun.hadi 750bin yazamadýn.250bin yaz.kötü günde fiyat oluþturmaya çalýþacaðým diye çabalama.malý deðeri belli bu çaba ne için.
Bazen bana bu hareketleri yapan hesaplarýn çoðunun tek bir kiþinin ayrý ayrý hesaplarý olduðunu bile düþündürüyor. Yani ayrý ayrý hesaplar var ve elindeki toplam lot bu hesaplara daðýtýlmýþ gibi sanki, öyle hissediyorum ben (YTD)
GT-N8010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýcý satýcý belli olsun.bu tahtada bu fiyattan satýcýysan yaz kademeye malýný.birgün deðil hergün yaz.750bin yaz 200bin yaz 100bin yaz.iþi bilen bilmeyen belli olsun.kim bu þirketin deðerini biliyor kim bilmiyor ortaya çýksýn.kademeye 20bin satýþ yazýldý diye satýþa gecenin malýný da þirketin deðerini bilen alsýn
Bu kademelerde 40bin 50biner olurdu.çok delikanlýysalar yazsýnlar bu kademelere.1-2biner lotla oluþan fiyatlama ne kadar doðru olur .yaz kademeye 100bin .görelim 2.50 altýnda satmaya razý mýsýn.
Güzel söylüyorsunuz da yüklü satýþ yazarsa alýcýlar olur mu sizce kaðýdýn talebi de önemli, keske düzgün bir tahta yapýcýya devretse bu kadar yavaþ bir tahta olmaz o zaman bu ne ya çin iþkencesi.
Bugün þirketin deðeri 2 milyon dolar daha eridi. Ferit Þahenk görüyorsundur herhalde anlatmaya gerek yok..
satýcýysa yazsýn 750bin lotu.gercekten bu fiyattan satýcý mý görelim.100bin bile yazamazlar.bunlarýn derdi fiyat oluþturmak.
Onlar bizi görmüyorlar umurlarýnda da deðiliz, olan hep küçük yatýrýmcýya oluyor, bu kadar deðeri düþüyor þirket hisselerinin ama ilgilenen yok, 5'ten 2.44'e düþmüþ neredesiniz ne zaman ilgineceksiniz 8 ay dile kolay bir kez yeþil gösterin hep kýrmýzý hep kýrmýzý yeter artýk yeter, bu kadar iþkence olmaz insaf biraz. (YTD)
Yer Ýmleri