-

bu kadar miktarlarla fiyat oluşuyor.kademedeki miktarlara bakın.
-

Originally Posted by
ISIKLAR

bu kadar miktarlarla fiyat oluşuyor.kademedeki miktarlara bakın.
Yazıklar olsun dalga geçiyorlar bizlerle, hepsini Allah'a havale ediyorum, belanızı bulun.
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
biraz daha geri gelse 10 ar lotla kademe oluşacak.incele incele kopacak.fiyatlama sinir bozucu.
-
2017 eylül ayından beri mal alıp kenarda bekleyen iş ve sonra ak,
Bu iş ve ak son 5 üstü hareketde öncesinde aldıkları malı vermişler idi 5 sonrası hareketde malı tekrar alıp bekliyorlar ama destekde atmıyorlar kağıda düşmesin diye ama ellerinde iş ve akın 2017 eylülden sonra 800.000 adet civarı mal var,
Son 1 1.5 ayda yapıkredinin aldığı 500.000 e yakın mal var oda aldı bekliyor ve düşüşlerde destek olmuyor,
Böyle sığ bir tahtada 3 krumdaki mal miktarı 1.300.000 adet sadece 3 kurum da,
Neden ve niçin bunca mal alındı böyle sığ tahtada ,aldıkları seviyelein de altında tahta.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
toibek
2017 eylül ayından beri mal alıp kenarda bekleyen iş ve sonra ak,
Bu iş ve ak son 5 üstü hareketde öncesinde aldıkları malı vermişler idi 5 sonrası hareketde malı tekrar alıp bekliyorlar ama destekde atmıyorlar kağıda düşmesin diye ama ellerinde iş ve akın 2017 eylülden sonra 800.000 adet civarı mal var,
Son 1 1.5 ayda yapıkredinin aldığı 500.000 e yakın mal var oda aldı bekliyor ve düşüşlerde destek olmuyor,
Böyle sığ bir tahtada 3 krumdaki mal miktarı 1.300.000 adet sadece 3 kurum da,
Neden ve niçin bunca mal alındı böyle sığ tahtada ,aldıkları seviyelein de altında tahta.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Çok güzel tespit etmişsiniz, bende Son 2 haftada olan yapıkredinin alımlarına dikkat etmiştim 500.000 civarında evet doğru diyorsunuz iş bankasında 1.2-1.3 milyon vardı o sattı yapıkredi aldı gibi gelmişti bana, tahtada birşeyler oluyor fakat ne yaptıklarına anlam veremiyorum. (YTD)
-
Lidfa kadar olamadık kayıtlı sermayesi bizim şirketin yarısından az neyse onu geçtik düşse bile hemen toparlıyor bizimki kadar da % 50-60 düşmüyor, çok yavaş bir tahta bizimkisi heyecan yok hareket yok anca aşağı aşağı, birgün de yeşil mumla kapat be insafsız, bu kadar zalim olmayın, döner dolaşır sizi bulur (YTD)
-
3 milyon lot diğer aracı kurumlarda mal var. Bu dandik hisseye göre büyük rakam.Kagıdı götürecek olanbu 3 milyon lotu kafasına yiyeceğini hesaplıyor olmalı..:
-
ISIKLAR Bey matriks kademe analizi linki varsa buraya linki atabilir misiniz?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri