Hazýrlanýn çýkýþa. Bundan sonrasý yukarý artýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hazýrlanýn çýkýþa. Bundan sonrasý yukarý artýk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Buranýn salaklarý Anadolu,Þeker,iþ .Birkaç tane daha var.Alan da çok akýllý.Mal kapmak için elinden geleni yapýyor.Onlar satsýn ,nasýl olsa deðerini bilmiyorlar diye bekliyor.Býrakalým buralardan satýp çýksýnlar mallarýný.Biz bekleyelim.Ýyi fiyatlarý göreceðiz inþallah.Ben böle yazdýðýmda Anadolu satýyor hep.Ýnþallah yarýn da þu 200binini satar salak.
Bugün alan global de kademeci.Hemen bugun yarýn satar.Bu tahtayý Deniz sürükleyecek bence.Onun için hemen bir yükseliþ beklemiyorum.Tabii saðlam mal bulurlarsa giderler.Bu hafta da bu fiyatlarda olacak gibi.
Hisse paket olmuþ bu hareketler oyalamaca kimsede öyle pek hisse sattýðý yok.
2,15 2,33 arasý iyi bir alýþ yaparak bu arada oynayan o aracý kurumlar devre dýþý kalýnca bak o zaman
Bu gün hisse altan altan yanýyor.
Oyak hic hisse taþýmazken birden baþ aktör olmuþtu
Garan speði kime yol verirse o hisseyi alýr götürür.
Baþka hisselerde artýk spakülatif iþlemlerin sonuna gelindi.
Bize sýra gelir mi en büyük aday GARFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
50-60bin alýp seans sonu geri veriyorlar.Bakalým bu hafta sonu...
"Hisselerimi geri almadýkça yükselmez, ne kadar ucuz olursa olsun"diyor.Elbet akýllý bir adam gelir süpürür sizi.
Þirket genel bilgi formu göndermiþ
Ortaklýk yapýsýný 32.435 bin lot %40,80 kendisini 7,773 bin lot TC BAÞBAKANLIK HAZÝNE MÜSTEÞARLIÐI %9,78
Diðerleri de halka arz edilen 39,292 bin lot % 49,42 sermaye yapýsý,
Devlet bizim ortaðýmýz. TÜRKÝYE VARLIK FONU( YÝÐÝT BULUT) Küçük bir miktarda olsa hazineye gelir.
Dilerim bunun farkýndalar. OH ne ala BASKININ SEBEBÝ HAZÝNENÝN HÝSSESÝNÝ BORSA FÝYAT ORTALAMSINI DÜÞÜK TUTARAK
ucuza kapatmak mý*?*?
BÝST TE iþlem gören hisse sayýsý 6,657 bin lot % 8,37 Hisse daha önce toplanmýþ paket edilmiþ.(HALKA ARZ % 49,42)
B sýnýfýnda tutularak hareket alaný býrakýlmamýþ. Hazine niçin bunlarý denetlemez yönetimde üyesi vardýr.
Bu kadar entrika çevrilen yerde yatýrýmcýyý býrak HAZÝNE de mi uyutuluyor. KAMU Maliyesi ne iþ yapar. KOORDÝNASYON YOKMU ARALARINDA denetim mekanizmalarý niçin iþletilip hesap sormuyorlar.
Yer Ýmleri