Adam foyaný çýkarmýþ ortaya,yazmýþssýn 4 tl maliyetim var diye,
Kendi yazdýðýný yalanlamak ayrý meziyet olsa gerek.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
busecan çok iyiniyetli bir þekilde bu üyeden durumu anlamaya çalýþýyorsun ama sen de hatalý hareket ediyorsun, YALAN konuþtuðunu kendisi de bana belirtti az yukarýda, daha sen bu üyenin neyini sorup soruþturuyosun? 25 nisanda 4 lira maliyetle bu tahtada beklediðini yazmýþ bu üye. þimdi bana diyor ki 4 lira bu kagýda verecek adam mýyým ben..e o zaman yalancýsýn sen. e o zaman Busecan sen daha neyini ögrenmek istiyosun bu üye kaça almýþ kaça satmýþ üfürüyor çok net.
bu art niyetli olarak kap haberini çarpýtan ýþýklar rumuzlu üyenin yanlýþ bilgilendirmesini tekrar düzelteyim. 70 milyon batýyor diye bir hadise yok arkadaþlar. bu bilgi ile yatýrým kararý verirseniz yanlýþ yaparsýnýz. sabahtan bu yana ayak üstü 3 kere yalan söylemiþ bir üyedir bu ýþýklar. dikkate almayýnýz...
girin bakýn IÞIKLAR ýn forum mesajlarýna. aldýðý sattýðý ilgilendiði hisselere bakýn hizaya gelin. o hisselerde o sürelerde bekleyen birinin bugün portföyünün 4 de 1 i ancak ya kalmýþtýr ya kalmamýþtýr. ya da böyle % 40 zararý % 10 karla kapatan ( ! ) alaattin lambasý elinde gezen bir arkadaþdýr bu : )
4lirayý bir bakayým ses çýkmýyor kimler var diye yazdým.Hayatta bu tahtaya 4lira vermem.Sonuç mu.Bu þirketin 70milyonunun ne olacaðýný burdaki kimse bilmiyor?
Yer Ýmleri