benim yazdýðýmla kimse zarar görmedi.Sen aldýrdýysan adamlar zararda.Ben sattýrdýysam fiyat mal orda.Karlý bi þekilde alabilirler.Bundan sonra da benim dediklerimi yapmazlar.
benim yazdýðýmla kimse zarar görmedi.Sen aldýrdýysan adamlar zararda.Ben sattýrdýysam fiyat mal orda.Karlý bi þekilde alabilirler.Bundan sonra da benim dediklerimi yapmazlar.
sen kimsin de senin yazmanla hisse düþecek çýkacak. senin yalanlarýn burada belki 1 belki 2 tane küöük yatýrýmcýyý etkileyebilir, senin ne capýn var da sen hisse düþürücen çýkarýcan..þirket in kapa gönderdiði açýklamanýn EKSÝK BÝLGÝ ile gönderildiðini de en baþýndan beri söylüyorum, o þirketi de SPK ya þikayet eden benim..sen biþey aldýramazsýn sattýramazsýn sen burada kendin bizzat elinde klavye BEN SÝZE YALAN SÖYLEDÝM diye yazan bu acizlikte bir üyesin..fazla da muhatap almak istemiyorum, bana yazýk..
Ýstediðini yap.senin yaptýðýn da yanýltýcý paylaþýmýn var.Eðer bu arada tahtada sattýysan vay haline.Ben satacaðým dediðimde sattým.Bu para kurtulmadan ve istediðim fiyat oluþmadan da almam.
Hala mal koyuyor blok þekilde kýlçýksýz,sonra biri gelip alýyor,bu seferde malým malým diye aðlýyorsun.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Þimdide hsbc çýktý 2.5 üstü alýnanlar burdana satýlýyor þuan,124.000 civarý vardý,iki günde 70.000 e yaklaþtý satýþý.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri