Bu vb. tahtalarda iþ bilanço iþi falan deðil,ha çok ciddi karlar gelirse iþlerine gelir ama pozisyonun varmý yokmu,tahtada güçlümüsün,götürmeye niyetin varmý.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bu vb. tahtalarda iþ bilanço iþi falan deðil,ha çok ciddi karlar gelirse iþlerine gelir ama pozisyonun varmý yokmu,tahtada güçlümüsün,götürmeye niyetin varmý.
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
þimdi bundan sonra yazacaklarým daha muhim. çünkü artýk gelir tablosuna geldik..2017 ikinci 3 aylýk satýþ hasýlatý 67K iken, 2018 ikinci 3 aylýkta bu rakam % 65 artýþla 104K ya gelmiþ. açýlýþ 2,54 1.400 lot % 0,78 düþüþ..% 4-5 bekleyen arkadaþa belirtelim bu bilgiyi devam edelim..2017 ilk 6 ay olarak kümüle bakarsak 131K dan 204K ya % 55 artmýþ..OLUMLU bir veri..
gelir tablosundaki ÖZEL KARÞILIK kýsmýna gelelim,zaten zurnanýn zýrt dediði yer burasý. karýn 9 milyonda kalmasýnýn sebebi burasý. ama bu sebep, önümüzdeki 9 aylýkta bu hesaba giren çýkanla o dönem için, bu döneme kýyasla muthiþ bir geri dönüþü getirecek bence. çünkü bu iþlem hacmi ve bu karlýlýkla mýzrak cuvala sýgmaz. o karþýlýk da elbette dönecek bu þirkete. 2017 ikinci 3 ayýnda 5.700K olan özel karþýlýk bu yýlýn ikinci 3 ayýnda 15.300K olarak gerçekleþmiþ, malum KAP açýklamasý. 2017 ilk 6 ay olarak kümüle 7.800K dan 24.800K ya cýkmýþ..yani bu dönem giren ilave giren 15.300K özel karþýlýk. karý baskýlayan tek sebep de bu. bu sebep terse döndüðünde ki 9 aylýkta dönebilir neticesi de olabilir. ben bu özel karþýlýktan ziyade iþlem hacmi artýþýný dikkate alýyorum..kagýt için beklentim kýsa vadede olumlu..herkese bol kazançlar..
Sn. Teft34 detayli bilgilendirme icin cok tesekkurler. Emeklerinize saglik.
siz de çok saðolun, umarým hepinizin gönlünden geçen bir kar rakamý ile ayrýlýrsýnýz hisselerinizden..benden bu günlük bu kadar. tahtada spek bu özel karþýlýk olayýndan istifade ederek epeyi bir mal aldý, bugün de bilanço nedeni ile fýrsatý dðerlendiriyor, gördüðünüz gibi öyle % 4-5 düþüþle açýlmadý..piyasada bir genel sorun olmazsa artý kapatacaðýný ve kýsa vadede speðin aldýgý malýn hakkýný vereceðini düþünüyorum.
70 milyon batýrdý öldü bitti battý denen tahtada, 2 haftalýk süreçte kagýt % 30 prim yapýyor. dün gelen bilanco dibinde kar beklentinin altýnda v.s. tahtaya bakýyorsunuz þu an itibarý ile 2.48 den herif 51 bin lot verin alayým diye çakal gibi bekliyor. sizce normal mi? sizce bir operasyon sinyali deðil mi..bu arada 10 dakikadýr spek lotlarý arttýrarak cp to cep lere baþladý. bugün de bir hareket geliyor, eli kulagýnda..
ben yazdýktan 2 dakika sonra 51 bin lot silindi 10 bin lot oldu : ) þimdi yazmayý býrakalým, hep birlikte speðimize güzel sözler söyleyelim buradan, kendisi iyi gaza gelen cocuk ruhlu AS bir arkadaþýmýz : ) etkileniyor böyle þeylerden, sevilmeyi önemseyen bir arkadaþ..bol kazançlar..
2,45 üzeri tutunmasý güçlenmesi yeterli...
![]()
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri