-
Hırs yaptım inat ettim. Ellerindekileri almazsam namerdim. Ya kral olurum ya soytarı. Bu kağıtta vezir olmak zor anlaşıldı.
-
Keşke param olsa buralardan alıp maliyet düşünürdüm biraz, kahretsin herkesi çok terste bıraktılar 400 gündür düşen hisse mi olur yaa
-

Originally Posted by
busecan
Keşke param olsa buralardan alıp maliyet düşünürdüm biraz, kahretsin herkesi çok terste bıraktılar 400 gündür düşen hisse mi olur yaa
Sabret !!!!
-
Bu kadar art niyet bu kadar vicdansızlık insafsızlık olamaz
-

Originally Posted by
itsakiss
Sabret !!!!
Sabrediyorum beyefendi hatta pekçok kişi çekip gitti ben buradayım yanlız bu tahtayı bu hale düşüren yöneticisinden tahtacısına beceriksiz adiler varken nasıl ayağa kalkacak bu hisse, beceremiyorlarsa tahtayı insaflı ve işi bilen birine devretsinler yetti yaa
-
Adından dolayı garanti bankasının sanmayın, bu başka bir şirket bu ismi haketmiyor
-

Originally Posted by
busecan
Adından dolayı garanti bankasının sanmayın, bu başka bir şirket bu ismi haketmiyor
Şirketin 3 farklı mail adresine sitem dolu şikayet yazısı attım 3 paragraf, takan kim ki bizi, borsa yatırımcısı bu ülkede gerçekten olunmazmış neyse çok acı tecrübe ederek öğrendim maalesef, geriye kalan sadece sabrımız.
-

Originally Posted by
busecan
Şirketin 3 farklı mail adresine sitem dolu şikayet yazısı attım 3 paragraf, takan kim ki bizi, borsa yatırımcısı bu ülkede gerçekten olunmazmış neyse çok acı tecrübe ederek öğrendim maalesef, geriye kalan sadece sabrımız.
İnsanın tek tesellisi de bu yolda yalnız yürümediğini bilmesi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri