Kesinlikle bu tahtayý alan büyük biri var.Görünmüyor.Birçok aracý kurumdan iþlem yapýyor olabilir.Yoksa bu büyük fýrsatý sadece ben görüyor olamam.
Kesinlikle bu tahtayý alan büyük biri var.Görünmüyor.Birçok aracý kurumdan iþlem yapýyor olabilir.Yoksa bu büyük fýrsatý sadece ben görüyor olamam.
Her ne olursa olsun standart bir karlýlýðý var.Bu kadar saçma fiyatlama yapamaz bir hisse.Bu sene de 30 getirirse iyice komik bir fiyat olacak.Bu potansiyelde bir þirketin olmasý gereken fiyat ile þu anki bu fiyatý arasýnda uçurum var.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Hocam factoring firmalari defter degerinden hesap islem gorur genelde.bu gibi hesaplar borsada vardir.her sektorun fk orani carpimi. V.s...garfada defter degerinde sayilir.yani normal..gider o ayri konu.bizde bekliyoz ama gidince geriye gelme ihtimali yuzde 95 dir.son 10 yillik fiyat araliklarina bakarsaniz daha net gorursunuz.
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O mesajý gördüðümde araziden dönüyordum.Zarar mý etmiþ herseyin üstüne diye yazdým.
Faktorinklerin o þekilde iþlem gördüðünü inanmýyorum.Kazandýðý para deðil mi?Sermayesi belli.Kazandýðý belli.Yükselsin diye de uðraþmýyorum.Burdan mesajla düþüp yükseliyor mu?Saçma fiyatlýyor bana göre.Bunu söylüyorum.
Þimdi þirketin eder deðeri yüksek ama sektörü böyle fiyatlýyor demek ne kadar doðru?neden kazancý ile fiyatlamýyor.Tahta gider "zaten ucuzdu" deriz.
Ayný parayý iki farklý sektöre yatýracaðýz.Biri diðerinden fazla kazandýracak ama sektörü böyle diye daha kötü fiyatlayacak.
Bizi de böyle kandýrýyorlar.
Bu firmlararin elindeki tum sermaye belli.aylik kazanacagi maksimum rakamda belli.sonucta faizle para satiyo.yani bir sanayi sirketi gibi 10 alip 20 satamaz.cirosu muthis buyuyemez.anlayacagin uzun vadeli yatirim olmaz bunlara...
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri