Evet email yoluyla cevap veriyorlar.
dün izmir forum maðazasýna gittim. 5 sene bimeks garantili laptopumu nereye teslim edeceðimi sordum. bimeksin þu anda mali sýkýntýlardan ötürü bu hizmeti veremediðini genel merkeze mail atmamý yine çözüm üretemezsem tüketici haklarýna baþvurmamý önerdi. maðaza neredeyse boþ. kulaklýk kablo falan var. kapatýyor musunuz maðaza boþ dedim. burasý da kapanacak dedi. kapanýrsa izmir de bile maðazasý kalmayacak. ben bu kaðýdý beklemek zorunda gibiyim. kaybým çok fazla. iflas tahtasý kapanacak gibi ihtimaller ben dahil herkesi fazlasýyla yýpratmakta. bir firma yatýrýmcýsýna hiç mi bir açýklama yapmaz? nasýl bir teþkilata düþtük???
Hani bir atasözümüz varya "Havlayan köpek ýsýrmaz" diye. Ýþte bunlarýn sessizliði ve basiretsizligi çok düþündürücü. Hisse yipe düþtüðü günden beri hiçbirþey yaptýklarý yok. Ya kendinlerine biçtikleri rolleri sabýrlý bir þekilde çok iyi oynuyorlar, yada yönetim kurulu olarak çoktan terk ettikleri þirketin son nefesini vermesini bekliyorlar. Timsah gözyaþlarýyla beraber. Zamanýnda þirketi gözden çýkaramadýlar. Darbenin arkasýna sýðýndýlar. Þimdide alan yok sataný ......
Muhabbeti. Bunlarýn alayý ********.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yipte islem gören 30 sirket var bu þirketlerden en çok tanýnan bimekstir en ucuz islem gorende bimeks transturk borç bataðýnda boðuþuyor geçen hafta 30 larda islem görürken bu hafta 68 gelde cildirma
Sadece gemide fazlasýyla ky. Var .ilk önce bunlarýn inmesi lazým.Buda bu fiyatlardan olmaz en az 50 kr gelirse bu ky. Yarýsý iner.
Akýl almaz senaryolar yazýldý bu hisseyle ilgili Katarlý,Çinli,Amazon vs bende akýl almaz bir senaryo atýyorum þimdi sadece hayal ürünüdür lütfen inanmayýnýz son zamanlarda TV lerden sýklýkla Evkur reklamý çýkýyor ve hep teknoloji üzerine bu þirket bý teknoloji sirketimiydi bilmiyorum ama bize göz kýrpýyor sanki olur ya gole mayalanan yoðurt gibi ya tutarsa
Yer Ýmleri