Hakikaten kel alaka olmuþ
Hakikaten kel alaka olmuþ
Bmeks gibi birçok uyutulan kaðýt gördü piyasa. Ve bunlarýn çoðu eðer marka deðerini canlandýrabilecek aracýlar oluþtuðunda tekrar uyandýlar. Halka Azra’dan beri alýp sattýðým bir kaðýt bmeks. Þirketi çok iyi tanýdýðýmdan hiçbir zaman uzun süreli kalmadým kaðýtta.
Kaðýtta olanlara sabýr dilemekle birlikte kaðýdý bir gün uyandýrýlacak hisseler statüsünde görüyorum. Bu kadar marka deðeri olan bir þirketi dönerciye çevirsen iþ yapardý. Borçlar malesefki arzdan beri kaðýdýn demoklesi oldu.
Gemide fazla ky var derken??. Bunu nereden bildiðinizi sorsam, cevap veremezsiniz deðil mi? O yüzden cevabýný bile bilmediðiniz bir yorumu okuyan insanlar olduðunu da unutmayýn lütfen!. Zaten bu sorunun cevabýný þirketleri yönetenler de bilmemiþ olsa ky’ler için borsada iþler çok daha iyi olacaktýr... ytd.
Surdan anlýyorum son 1yillik takaslara baktýðýmda ilk 5 alýcýya girmeyen daðýnýk hisselerin sayýsýnýn 9 milyon lot artarak toplamda 36 milyon olarak en fazla elinde lot bulunduranlar olarak görebiliyorum.Kagit toplu olsa en fazla lot ilk 3 kurumda olurdu þuanda yarý yarýya.
Bugün hacimli bir gun olacaða benziyor
Kim satýyor bilmem ama almak isteyene 29 dan fýrsat sunuyor milyonlarca lot alýþ imkaný vermiþ ben deneme amaçlý 29 dan alýþ yazdim gerçekleþti
Þerefsiz kaðýt kýrmýzýya döndü
Yer Ýmleri