yenı alan arkadaslara hayırlı olsun bayabı yenı ortagımız olmus)
Bu başlığı şu anda 90 kişi okumaktadır. (11 üye ve 79 ziyaretçi)
Jewellery79, alical, arif ilkay, Demirci1981, igitmez, kaftan, kdrhsmkb, mavideniz000, ozgur35, Saza, Secoli
yenı alan arkadaslara hayırlı olsun bayabı yenı ortagımız olmus)
Bu başlığı şu anda 90 kişi okumaktadır. (11 üye ve 79 ziyaretçi)
Jewellery79, alical, arif ilkay, Demirci1981, igitmez, kaftan, kdrhsmkb, mavideniz000, ozgur35, Saza, Secoli
32😣
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tedarik karşılığı ortaklık işi çünkü zor:
Şirketin değeri dipte iken ortak bulmak zor. Ancak Bimeks patronu hisseyi yukarıya taşıyarak değerini yükseltip ortak bulmak çalışmasına gidebilir. Yine ancak bu seferde tedarikçiler biten ve balon olarak şişen bir değere neden yüksekten ortak olsunlar ki!...
Çok kalabalık iyi değildir 3 gundur hedef fiyatlar havada uçuşuyor
sabah son bir kaç saniye satmaktan vazgeçtim link alacaktım malesef hem zarar hem kâr kaçtı bmeksten yaptığım zararı yine bmeksten aldığım kârdan mahsup etmek zorundayım nasip bu kadar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Birde benim için hisse 0,24 den 0 ,40 çıktı. Sonra tekrar 0,24 düştü maliyet yüksek olunca pek heyecan oluşturmuyor. Tekrar ky yatırımcının kucağına hisse verdiler çok inandırıcı gelmiyor. İsrail'deki ağlama duvarından daha fazla insanın ağladığı bu forumda bu da pek inandırıcı gelmiyor.
Yer İmleri