Bence 2 gündür alým yapan ky leri TSK sýnavsýz orduya alsýn, bu hisseden çekinmeyen adam hiç birþeyden çekinmez...
Bence 2 gündür alým yapan ky leri TSK sýnavsýz orduya alsýn, bu hisseden çekinmeyen adam hiç birþeyden çekinmez...
Ýyide o zaman sende sat kurtul...
Giren girer
Çýkan çýkar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim için ya herro ya merro,þuanki zararým ile tahtasýnýn kapanmasý arasýnda çok fark yok artýk benim için
Bak bu doðru...[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ocak ayýnda tahvil odemesi gözüküyor ama benim bildiðim en yakýn ödeme temmuz 2017 idi yapilandirmaya kabul etmeyen yatýrýmcýlar desem onlarda toplam 4 milyon liraydý ocak odemesi 20 milyon gözüküyor bu ýþte bir yanlýþlýk olmalý diye düþünüyorum
cümleten hayýrlý sabahlar bol kazanclar
Herkes hissenin þu anki fiyatýndan konuþuyor. Aslýnda bu hissenin arz ve sonrasý fiyatlarý bozuk. Bu hisse 4.5'dan arz edilirken olmasý gereken fiyat 0,45-0,60 diye konuþuluyordu. Bu gün oraya geldi iþte. Yani hissse gerçek deðerini buldu. Haa, burada kazanan kim diye sorarsanýz, tabiki de patron.. Eee kimi yükseltir kazanýr, kimi de düþürür kazanýr. Bize de böylesi düþmüþ iþte.. Þimdi buralardan toplayýp yükseltmek için acele etmemelerinin sebebi de budur belkide!..YTD.
Yer Ýmleri