elleri mahküm 1 tl üzeri hisseyi taþýyacaklar okadar satýlan rehinli hisseleri kim ne diye aksýn
elleri mahküm 1 tl üzeri hisseyi taþýyacaklar okadar satýlan rehinli hisseleri kim ne diye aksýn
Ben þirketin içini darbe gerçekleþir ve baþarýya ulaþýr beklentisiyle boþalttým. Ama darbe baþarýlý olmayýnca yaptýðým hýrsýzlýkla baþ baþa kaldým. Keþke darbe öne çekilmeseydi ve katarlý fondan o belirlenen 70 mi 100 mü tam hatýrlamýyorum milyon dolarý iç edemedim darbenin bana en büyük kazýðý zamansýz gerçekleþmesi oldu. Her neyse diyor bu borçlarý size ödeyemem þirketin içini boþalttým tekrar o parayý getiremem ben enayi miyim. Sizler bu paralarý geri istiyorsanýz aha þirket bu borçlara ortak olun þirketi çalýþtýrýn kara geçin paranýzý geri alýn yada ben iflas açýklarým siz bilirsiniz. Ýþin özeti bu sanýrým.
haber güzel de alacaklýlar ne diyecek mesele orada
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
fazla beklenti yapmayýn arkadaþkar çakýn gitsin
alma mazlumun ahýný çýkar aheste aheste
Açýlýþta kaç tane iþlem oldu bilgisi olan varmý
Þimdi dolusurlar.
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her konuda fikri olan güruh.
MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teorik eþleþme 0.32
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri