Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
27,50 10% 100,59 Mn 23,70 / 27,50
67,65 10% 515,04 Mn 61,70 / 67,65
11,00 10% 3,88 Mn 9,80 / 11,00
1,65 10% 54,88 Mn 1,52 / 1,65
14,75 9.99% 88,63 Mn 13,54 / 14,75
10,53 -10% 2,12 Mr 10,53 / 11,55
20,40 -9.97% 202,36 Mn 20,40 / 23,86
402,25 -9.96% 524,05 Mn 402,25 / 448,00
260,25 -9.95% 1,61 Mr 260,25 / 283,50
4,58 -9.84% 46,70 Mn 4,58 / 4,58
325,00 0.46% 12,23 Mr 319,00 / 326,25
3,16 6.4% 11,83 Mr 2,98 / 3,20
135,00 8.09% 10,01 Mr 118,60 / 135,00
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
269,00 2.28% 7,40 Mr 266,00 / 272,50
19,11 -0.47% 829,86 Mn 18,66 / 19,26
77,90 -1.7% 7,25 Mr 77,60 / 79,15
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
760,00 -0.39% 2,81 Mr 747,00 / 761,50
93,00 0.65% 539,82 Mn 91,90 / 93,65
117,20 1.74% 879,06 Mn 112,40 / 119,90
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
31,04 -0.83% 136,84 Mn 30,50 / 31,30
10,67 2.69% 200,26 Mn 10,40 / 10,71
81,25 2.85% 499,08 Mn 79,05 / 81,60

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 409/651 ÝlkÝlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,265 - 3,272 arasý.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi Ýþlem ve Dýþ Ticaret

1. Verdiðiniz bilgiler için teþekkür ederiz Elciofpeace Bey

2. Bir teþekkürlerde bizden

SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by Elciofpeace Yazýyý Oku
    Önce NOT:
    Buradaki kiþisel atýþmalarý ( zaman zaman küfürleþmeleri) okuyunca insanýn katký sunma þevki kalmaz, bilginize...

Ancak buna raðmen kimi art niyetliler özellikle de saðlýklý TARTIÞMA ORTAMINI SABOTE etmek için seviyeyi düþürebilirler... Lütfen Dikkat.

Benim iþim ÝYÝLERLE... onlara anlatýrým... ama kötüler kendilerini gerçekleþtirmek için her fýrsatý kullanýrlar, fýrsat yoksa dahi oluþtururlar...
    Neyse. Habil_Kabilden beri bu böyle deðiþmez...

Son "Gazete Haberi" üzerine kendimce iyilere katký anlamýnda bir 'Zorunluluk' gördüm... Bir hukukçunun Olur olmaz bu yönü ile "Piyasaya" çýkmasý öncelikle Hukuk mesleði etiðine aykýrýdýr...
    TV LERDE HUKUKÝ UZMAN GEÇÝNENLERÝN öncelikle Kendi mesleklerinin ahlaksýzý olduðunu bilmeyen ve onlarý uzman sanan 'meslek dýþý Ýnsanlara' Allah yardým etsin...

Ben Bimeks ile ilgili þu son haber hakkýnda bir 'Hukukçu' olarak deðilse de 'Hukuktan biraz anlayan' bir _Ortaðýnýz_ olarak katký vermeye çalýþayým...

Haber þu:
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/g...tendi-40751695

Önce HUKUK NOSYONUNA DAÝR:

Dosya incelenmeden saðlýklý bir deðirlendirme yapýlamaz ve Haberler eðer Ýdeal Haber etiðine uygun oluþmamýþ ise, Habercilik özeni gösterilmemiþ ise, Deðerlendirmeye esas alýnamaz...

Öylesine karýþýk bir hal aldý ki Þu BÝMEKS iþi olasý saldýrý alanlarýný kapatmadan bulaþýrsak her iþine gelen Bize saldýrabilir.. Dolayýsý ile hazýrlýklý olmalý ve tedbir almalý ve özenli olmalý...

Önce Kötülere: Biliyorum.. "ne iþiniz var Bimekste? Yada Borsada" dan tutun TREN RESMÝNE kadar REALÝTEDEN Dem vururp kendinizi haklý çýkarabilirsiniz.... Ben ise þunu diyorum...

Ne olursa ve neresi olursa olsun.... Ýyiler ve Kötüler vardýr... ne yani? Ýyi insan BÝSTTE Olmasýn, Þurada olmasýn burada olmasýn mý denecek?
    Tam tersine Kurallarýna uymak þartýyla herkes olacak ve birinin bulunmamasý gerekiyor ise... Kötüler olmasýn bence...

Haberler Ve Bimeks:

Haberlerin zamanlamasý ve içeriði Tesadüf deðil.... Haberi yapan bilinçli deðilse dahi manipüle ediliyor olabilir...

Burada bir parantez açmak lazým:

Kim bu manipülasyonu yapýyor olabilir...?

Buna yanýtý vermek için ( ve sanki savunuyor gibi görünmemek için) Önce Ýðneyi AKGÝRAY'a batýralým:

Murat Akgiray, Sektördeki bir firma için demiþti ki;
    " Ben þahsen ...(Onlarýn) bu piyasada neden kaldýklarýný anlamýyorum... zarar ediyorlar ve kalýyorlar..."
    (Sahi neden acaba?!? )

Bakýn Akgiray Bunu Ýki yabancý þirketi aldýktan sonra söylemiþti... Üçüncüyü de "Kovmak" niyetinde idi...

BAÞARI SARHOÞLUÐU! Yani Kriz yönetiminden daha önemlisi aslýnda
    Baþarý Yönetimidir
    bunu pek kimse bilmez.

Neyse?

Akgiraylar baþarýyý yönetemedi ve bunlara fýrsat verdi bunu teslim edelim,
    kimsenin onlarý savunacaðý kayýracaðý yok! Bilinsin.

Peki

SAVAÞLAR EKONOMÝKTÝR!
    kuralýný bilmeyen kaldý mý?
    tüm savaþlar ekonomik kökenlidir ve günümüzde en acýmasýz savaþlar ekonomik alanda verilir...

DARK (DEEP) WEB gibi günlük hayatta bilinmezlikten gelen ama -Gerçek- DERÝN KURALLAR VARDIR...

ben Bimeks çilerin aklýna getireyim:

O anlaþmaya çalýþtýðýnýz 'Tedarikçilerin' bir kýsmý özellikle 'alacaklý' olmuþ olup 'Asla' Anlaþmak istemeyecek, 'Truva atlarý' olabilir bu ihtimal az deðil...

Haberler bilinçli.... Tahta hareketleri de... Organize hareket edebilecek kadar bir miktar 'Birilerinde' ve serseri-Baþýboþ bir miktar da KY de Tavana kitleyip sonra çözmelerle bunu gözümüzün önünde sergiliyorlardý ... Sayýn Servet beyin giriþimleri onlarý korkuttu, artýk daha az 'hareket çekiyorlar...

Yani özetlersek;
    haberler ve hareketler Organize.

Manipülatörler mi?
    Rakip firma Taktikleri mi?
    þu mu? Bu mu?
    Rivayet muhtelif girersek bu yazý bitmez. ;)

Benim asýl yazmaya elimin gitmeme sebebi þu aslýnda;
    Bimeks için batma_iflas dahil her türlü ihtimal var...
    ve aslýnda Ýnsider ile toplandýktan sonra ortak vb. haber ile çok iyi olma ihtimali de var...

Kötü ihtimal olursa
    ve ben sebep olursam birilerinin almasýna vebalini taþýmak istemem..

Herkes kendi deðerlendirsin.. Allah hepimize akýl fikir vermiþ... iyiniyetli katkýlarýmýz olur ama karar kiþinin kendisine aittir, hepimiz için böyle...

Neyse gelelim Habere ve Hukuki Duruma:

Dosyayý incelemek gerek ancak:

Haberin Doðru olduðunu kabul ederseniz....

"2 yýl kadar önce þirkete karþý icra takibine geçti. Þirket, takibe itiraz etti. Bu kez itirazýn iptali ve iflas istemi ile dava açýldý."

denilmektedir.

Kýsaca...Hak düþürücü süre olur eðer gerçekten iki yýl önce ise...

O zaman olasýlýk nedir?
    Takip açýldý ve itiraz edildi,
    Süresinde açýlmýþ ise (1 yýl gibi) neden þimdi haber yapýldý...
    vb. vb.
    (Google'a yazýn bakýn kendiniz: Ýtirazýn iptali ve Ýflas Davasýnda zamanaþýmý, diye)
    Son olarak Þu kategorizasyona dikkat:

Ekonomik Savaþlar'da SAFLAR:

Medya gruplarý_Sektör Oyuncularý_Ülkeler

( Bunu ister gazeteden, ister bimeksten ister rakip gruptan ister almanyadan ister Türkiyeden hareketle yapýn.... oyun biraz daha anlaþýlýr...

Böyle bakýlýrsa,
    Birilerinin elinde çivi Bimeks'in 'Tabutunun' baþýnda bekleme sebebi belki daha anlaþýlýr olur.

Özcesi Haber BOÞ... AMAÇ ve ZAMANLAMA KUSUR(lu)SUZ!!!

Herþeyin hayýrlýsý.

Saygýyla.
    Anel Telekomda gözaltý pazarýnda Ýsveç Merkezli Capital fund þirketi 5 milyon hisse aldý. Bimekste iflas baþvurusunda bulunan israilli bir adam? deli sorular kafamda...ytd

4. Yesýl Yatýrým Holding gözaltý pazarýndan Ana Pazara geçmiþ

5.  Alýntý Originally Posted by Safirim Yazýyý Oku
    Verdiðiniz bilgiler için teþekkür ederiz Elciofpeace Bey
     Alýntý Originally Posted by ahkulak Yazýyý Oku
    Bir teþekkürlerde bizden
    Ýyilik sade ve basittir; üþenmeyip Teþekkür mesajý yazacak kadar da emeðe saygýlý ve naziktir.

(Aslýnda kiþsel yanýt vermeye çalýþýrým genellikle - itibar puaný ile birlikte 'Ben Teþekkür ederim_ gibi.... ama bazen Olumlu Besleme de yapmak gerek, hep olumsuz hep sataþan-lar yok ki hayatta..Baþkaca Teþekkür eden olursa dediðim þekilde kiþisel yanýt veririm, bilginize. ;) Olsun diye demedim de, olursa kayýtsýz kaldýðým düþünülmesin diye )

Ben teþekkür ederim.
    iyi ki varsýnýz.

Selam ve Saygýyla.

6.  Alýntý Originally Posted by Elciofpeace Yazýyý Oku
    Önce NOT:
    Buradaki kiþisel atýþmalarý ( zaman zaman küfürleþmeleri) okuyunca insanýn katký sunma þevki kalmaz, bilginize...

Ancak buna raðmen kimi art niyetliler özellikle de saðlýklý TARTIÞMA ORTAMINI SABOTE etmek için seviyeyi düþürebilirler... Lütfen Dikkat.

Benim iþim ÝYÝLERLE... onlara anlatýrým... ama kötüler kendilerini gerçekleþtirmek için her fýrsatý kullanýrlar, fýrsat yoksa dahi oluþtururlar...
    Neyse. Habil_Kabilden beri bu böyle deðiþmez...

Son "Gazete Haberi" üzerine kendimce iyilere katký anlamýnda bir 'Zorunluluk' gördüm... Bir hukukçunun Olur olmaz bu yönü ile "Piyasaya" çýkmasý öncelikle Hukuk mesleði etiðine aykýrýdýr...
    TV LERDE HUKUKÝ UZMAN GEÇÝNENLERÝN öncelikle Kendi mesleklerinin ahlaksýzý olduðunu bilmeyen ve onlarý uzman sanan 'meslek dýþý Ýnsanlara' Allah yardým etsin...

Ben Bimeks ile ilgili þu son haber hakkýnda bir 'Hukukçu' olarak deðilse de 'Hukuktan biraz anlayan' bir _Ortaðýnýz_ olarak katký vermeye çalýþayým...

Haber þu:
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/g...tendi-40751695

Önce HUKUK NOSYONUNA DAÝR:

Dosya incelenmeden saðlýklý bir deðirlendirme yapýlamaz ve Haberler eðer Ýdeal Haber etiðine uygun oluþmamýþ ise, Habercilik özeni gösterilmemiþ ise, Deðerlendirmeye esas alýnamaz...

Öylesine karýþýk bir hal aldý ki Þu BÝMEKS iþi olasý saldýrý alanlarýný kapatmadan bulaþýrsak her iþine gelen Bize saldýrabilir.. Dolayýsý ile hazýrlýklý olmalý ve tedbir almalý ve özenli olmalý...

Önce Kötülere: Biliyorum.. "ne iþiniz var Bimekste? Yada Borsada" dan tutun TREN RESMÝNE kadar REALÝTEDEN Dem vururp kendinizi haklý çýkarabilirsiniz.... Ben ise þunu diyorum...

Ne olursa ve neresi olursa olsun.... Ýyiler ve Kötüler vardýr... ne yani? Ýyi insan BÝSTTE Olmasýn, Þurada olmasýn burada olmasýn mý denecek?
    Tam tersine Kurallarýna uymak þartýyla herkes olacak ve birinin bulunmamasý gerekiyor ise... Kötüler olmasýn bence...

Haberler Ve Bimeks:

Haberlerin zamanlamasý ve içeriði Tesadüf deðil.... Haberi yapan bilinçli deðilse dahi manipüle ediliyor olabilir...

Burada bir parantez açmak lazým:

Kim bu manipülasyonu yapýyor olabilir...?

Buna yanýtý vermek için ( ve sanki savunuyor gibi görünmemek için) Önce Ýðneyi AKGÝRAY'a batýralým:

Murat Akgiray, Sektördeki bir firma için demiþti ki;
    " Ben þahsen ...(Onlarýn) bu piyasada neden kaldýklarýný anlamýyorum... zarar ediyorlar ve kalýyorlar..."
    (Sahi neden acaba?!? )

Bakýn Akgiray Bunu Ýki yabancý þirketi aldýktan sonra söylemiþti... Üçüncüyü de "Kovmak" niyetinde idi...

BAÞARI SARHOÞLUÐU! Yani Kriz yönetiminden daha önemlisi aslýnda
    Baþarý Yönetimidir
    bunu pek kimse bilmez.

Neyse?

Akgiraylar baþarýyý yönetemedi ve bunlara fýrsat verdi bunu teslim edelim,
    kimsenin onlarý savunacaðý kayýracaðý yok! Bilinsin.

Peki

SAVAÞLAR EKONOMÝKTÝR!
    kuralýný bilmeyen kaldý mý?
    tüm savaþlar ekonomik kökenlidir ve günümüzde en acýmasýz savaþlar ekonomik alanda verilir...

DARK (DEEP) WEB gibi günlük hayatta bilinmezlikten gelen ama -Gerçek- DERÝN KURALLAR VARDIR...

ben Bimeks çilerin aklýna getireyim:

O anlaþmaya çalýþtýðýnýz 'Tedarikçilerin' bir kýsmý özellikle 'alacaklý' olmuþ olup 'Asla' Anlaþmak istemeyecek, 'Truva atlarý' olabilir bu ihtimal az deðil...

Haberler bilinçli.... Tahta hareketleri de... Organize hareket edebilecek kadar bir miktar 'Birilerinde' ve serseri-Baþýboþ bir miktar da KY de Tavana kitleyip sonra çözmelerle bunu gözümüzün önünde sergiliyorlardý ... Sayýn Servet beyin giriþimleri onlarý korkuttu, artýk daha az 'hareket çekiyorlar...

Yani özetlersek;
    haberler ve hareketler Organize.

Manipülatörler mi?
    Rakip firma Taktikleri mi?
    þu mu? Bu mu?
    Rivayet muhtelif girersek bu yazý bitmez. ;)

Benim asýl yazmaya elimin gitmeme sebebi þu aslýnda;
    Bimeks için batma_iflas dahil her türlü ihtimal var...
    ve aslýnda Ýnsider ile toplandýktan sonra ortak vb. haber ile çok iyi olma ihtimali de var...

Kötü ihtimal olursa
    ve ben sebep olursam birilerinin almasýna vebalini taþýmak istemem..

Herkes kendi deðerlendirsin.. Allah hepimize akýl fikir vermiþ... iyiniyetli katkýlarýmýz olur ama karar kiþinin kendisine aittir, hepimiz için böyle...

Neyse gelelim Habere ve Hukuki Duruma:

Dosyayý incelemek gerek ancak:

Haberin Doðru olduðunu kabul ederseniz....

"2 yýl kadar önce þirkete karþý icra takibine geçti. Þirket, takibe itiraz etti. Bu kez itirazýn iptali ve iflas istemi ile dava açýldý."

denilmektedir.

Kýsaca...Hak düþürücü süre olur eðer gerçekten iki yýl önce ise...

O zaman olasýlýk nedir?
    Takip açýldý ve itiraz edildi,
    Süresinde açýlmýþ ise (1 yýl gibi) neden þimdi haber yapýldý...
    vb. vb.
    (Google'a yazýn bakýn kendiniz: Ýtirazýn iptali ve Ýflas Davasýnda zamanaþýmý, diye)
    Son olarak Þu kategorizasyona dikkat:

Ekonomik Savaþlar'da SAFLAR:

Medya gruplarý_Sektör Oyuncularý_Ülkeler

( Bunu ister gazeteden, ister bimeksten ister rakip gruptan ister almanyadan ister Türkiyeden hareketle yapýn.... oyun biraz daha anlaþýlýr...

Böyle bakýlýrsa,
    Birilerinin elinde çivi Bimeks'in 'Tabutunun' baþýnda bekleme sebebi belki daha anlaþýlýr olur.

Özcesi Haber BOÞ... AMAÇ ve ZAMANLAMA KUSUR(lu)SUZ!!!

Herþeyin hayýrlýsý.

Saygýyla.
    hoþ bir bakýþ açýsý Teþekkürler güzel yazý olmuþ.

7.  Alýntý Originally Posted by Safirim Yazýyý Oku
    Yesýl Yatýrým Holding gözaltý pazarýndan Ana Pazara geçmiþ
    Bu forumlarda yazýlýp çizilenlere güvenmemek için en canlý örnek bu arkadaþýn yazýsýdýr. Yeþil yatýrým, bu gün açýklama yapmýþ baþvuru sonucu henüz cevaplanmadý diye fakat arkadaþ hiç çekinmeden ana pazara geçti diye yazmýþ. Buyrun yorum sizin olsun... ytd.

8. Keþke sizde anlamadan dinlemeden yazmasanýz alýn size KAP haberi. Bilinçli olarak yanlýþ yazdýðýnýzý düþünüyorum.

352 : KAP *** BORSA ÝSTANBUL A.Þ. *** YESIL *** Pazar Deðiþikliði

-

Pazar Deðiþikliði
    Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
    Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : -
    Açýklamalar
    Açýklama
    Yeþil Yatýrým Holding A.Þ.’nin (Þirket) paylarýnýn Yakýn Ýzleme Pazarý’ndan Ana Pazar’a geçmesi için yapýlan baþvuru
    Borsamýztarafýndan deðerlendirilmiþ olup, Þirket paylarýnýn 28/02/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar’da iþlem görmeye
    baþlamasýnakarar verilmiþtir. Bu çerçevede, Þirketin paylarý, Yakýn Ýzleme Pazarý’nda iþlem gördüðü son seansta
    oluþankapanýþ fiyatý esas alýnarak hesaplanacak baz fiyattan,Ana Pazar’daB Grubunda sürekli iþlem yöntemi ile iþlem
    görmeyebaþlayacaktýr.

Þirket Unvaný Pazarý Deðiþecek Payýn Kodu Eski Pazar Yeni Pazar Yeni Pazar'da Ýþlem Görmeye Baþlama Tarihi
    Yeþil Yatýrým Holding A.Þ.YESIL Watchlist MarketMain Market2018-02-28

-KAP-

Alýntý Originally Posted by odasdemir2017 Yazýyý Oku
    Bu forumlarda yazýlýp çizilenlere güvenmemek için en canlý örnek bu arkadaþýn yazýsýdýr. Yeþil yatýrým, bu gün açýklama yapmýþ baþvuru sonucu henüz cevaplanmadý diye fakat arkadaþ hiç çekinmeden ana pazara geçti diye yazmýþ. Buyrun yorum sizin olsun... ytd.

Sayfa 409/651 ÝlkÝlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •