Balderes Lüksemburg merkezlidir. Amazon da öyle...
Balderes Lüksemburg merkezlidir. Amazon da öyle...
Amazon diyeni vururum yeter da batacaksa batsin cikacaksa ciksin
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Skplc in mahkemesi olduðu günün bir gün öncesinde de,haftasýnda da (iflas kararýnýn alýnacaðýný mahkeme ) milyon lotlar alýnýp satýlmýþtý
Hatta mahkemenin sürdüðü saatlerde bir dünya lot el deðiþtirmiþti
O zamanda alan Ýþ yatýrýmdý
Aynen sizin kurduðunuz cümleler kurulmuþtu..
"Mahkeme iflas kararýný verecek olsa Ýþyatýrým salak mý bu kadar lot alsýn" denmiþti
Ama bir kaç saat sonra iflas kararýný açýklamýþtý mahkeme
O yüzden diyorum iyi/büyük bir borsacý olmak isteyen mutlaka ama mutlaka bu tür þirketlerin forumlarýna göz gezdirmeli
Ky nin nasýl düþündüðünü/davrandýðýný iyice aklýna kazýlmalý
Sonra onlarýn tersini yaparak çok para kazanmalý
Önemli Not:Skplc ile benzerlik ky lerin forumlarda yazdýklarý üzerinden kurmaktayým .Ltf bu dikkatlerden kaçmasýn
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 27-02-2018 saat: 00:46.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Skplc de patronun þunu bile yaptýðý iddaa edilmiþti o zaman forumda
Þeytanlýkta iþi nerelere vardýrabileceklerini anlatayým da öðrenin..
Patron Dubai merkezli bir batýlý yatýrým fonuna (tarým üzerine yatýrýmlarý ile meþhur;adamlarýn internet siteleri filan var sitelerini gez dibin düþer)350k dolar gönderiyor el altýndan (tabi bu bizim sonradan tahminimiz)
Sonra bir gün bir haber patladý
Dubai merkezli dünya çapýnda batýlý bir yatýrým fonu Skplc ile ilgileniyor diye
350k dolar göndermiþ diye (bunuda kýlýfýna uydurmuþlarý dý ama þimdi hatýrlayamadým sanýrým önprotokol bedeli diye)
Tabi hisseler primlendi
Patron bu haber sayesinde boþaltabildiði kadar malý boþalttý (tabi bu da bizim sonradan tahminimiz)
Sonra haberde/alýcý da fos çýktý
Süreç iflasla sonuçlandý
Þeytanlýkta üzerine yoktur patronlarýn
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 27-02-2018 saat: 00:47.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Ben bu hisseye 2011 yýlýnda borsaya kote olduðunda bulaþtým. Hissenin o tarihten bugüne forum yazýþmalarý bir film þeridi gibi bazen gözümün önünden geçer. Ülkemizde bir þirkete yatýrým yapmadan önce o þirketin sahipleri hakkýnda çalýþma yapmak zorunda olduðumu acý bir tecrübe ederek öðrendim. Bu kiþinin birde SPK baþkaný olmasý en acý vereni. Çünkü Küçük yatýrýmcý ve diðer kiþiler ( Tahvil alanlar þirkette çalýþanlar, ürün tedarikçileri, kredi veren bankalar ) hepsi bir þekilde þirket sahiplerince soyulmuþ ve bu soygun Devlet imkanlarýyla yapýlmýþ. Çünkü kanunlarý bilen bir zihniyet bu adi soysuz aile. Devletimizi idare edenler yatýrýmcýyý koruyacak kurumlarýn baþýna hýrsýzlarý atadý. Ön ayak oldular bu tarz hýrsýzlýklara. Onun için orman kanunlarýnýn hüküm sürdüðü bir ülkede hukuk mücadelesi vermek suçlularýn ceza almasýný istemek hayal kurmaktan daha öte bir durum.
Ayrýca kendi zararým gelirime göre çok büyük ve ben bu þirketin teknik olarak iflas ettiðini düþünüyorum. Ama þuana kadar elinde hissesi bulunan yatýrýmcýlar için bazý bilgileri cýmbýzla çekerek burada yayýnlayýp bu þirket batacak bakýn daha önce þu þirket þu þekilde battý tarzýnda yazýlar yazmadým. Yazmayý da düþünmüyorum. Çünkü burada yatýrým yapan herkes belli bir zeka seviyesinde ve bilgi birikimine sahip, kendi kararlarýný benim gibi kendileri verebilirler. Ben bu hisseyi burada yazýlanlara göre almadým ve burada yazýlanlara göre de satmam.
Hýrsýzlarýn cirit atmadýðý yasalarca iyi korunan ve adil yöneticilerin olduðu bir Bist yönetiminin , þirket sahiplerinin ülke için mücadele ettiði bir organizasyonun içinde yatýrým yapacak günlerin gelmesi hayal gibi duruyor þu anlýk....
Her ortamda þirket battý algýsý olusturuluyor. Bunuda kasýtlý yapýyorlar. Gerek TV ye çýkýp konuþarak, gerek medyayý kullanarak( Hürriyet borsa gündem gibi), gerek formlarda kendi adamlarýna yazdýrarak(satilmiþlar). Bütün bunlar benim hisse hakkýndaki düþüncelerimi deðiþtiriyor. Burada büyük oyunlar oynanýyor. Nasýl Bimeksi deðerinin üstünde pazarladirlarsa yine aþaðýdan alýp bir vurgun daha yapabilirler. Tamamen kendi düþüncemdir.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetim 0.45-0.50 olsaydi coktaaan satip kacmistim ama malesef maliyetim 1.01 bundan sonra batarsada batsin. Kesinlikle ytd
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri