Al yada sat düþüncesi deðil derdim. Sadece düþündüklerime katkýnýz olursa sevinirim.
Þimdi bu þirket internet sitesini kiraladý ama kiralayanýnda faaliyeti halen yok. Þahsen ben alsaydým þimdiye çoktan faaliyete sokardým. Demekki amaçlanan kiraya vermek deðil peki ne?
Spk dan süre kazandý... Ne hikmetse bir ay içinde durum iyi yada kötü netleþir diye düþnüyorum diyor bloomberg de sonra bu olay oluyor. Ayný onun dediði gibi iyi yada kötü nisan ayý yön belli... Yön ne olur?
Bu þirket satýlýyor yada ortak bulunduysa söylermisiniz hisse deðiþtirmesi için bundan ideal zamanmý olur. Ne hikmetse uzunca bir süredir hep hacimli gidiyor. Kendimce soruyorum Evet düþüyor ama ben düþerken bile cesaret edemiyorum almaya alan ne düþünüyor çevremde riski çok seven var 50-60 kiþiye sordum fiyat bu alýrmýsýn diye sadece 1 kiþi alýrým dedi inanýn sadece 1 kiþi ki bu 60 kiþi içinde zamanda tahtadý kapanan yada kötü yatýrým yapýp %80 ile kol kesenler bile var.
Birde akgirayýn hiçbir lafýna güvenmem. Planýný çok önceden yaptý þimdi yakýnda gösterecek þapkadaki asýl tavþaný..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri