Sayýn Alical;
Buradaki Herkes þunun farkýnda sizin 2932 ÝKÝBÝN DOKUZYÜZOTUZÝKÝ MESAJINIZ Varken 1 BÝR TEK Mesaj yazana dahi laf yetiþtiriyorsunuz...
Benim toplam forumdaki mesaj sayým kadar sizin haftalýk belki de günlük mesajýnýz var.....
size doðrudan yazmaya Korkuyorum Çünkü Saygýsýzlýkta yarýþmam ve kesinlikle kaybederim...
Kimse þuanda al demiyor, Diyemez de...
aklý baþýnda herkes VEBAL Almamaya dikkat ediyor...
ama siz farkýnda olmadan her meajýnýzda yönlendiriyorsunuz.... son mesajýnýzý birlikte irdeleyelim...
Maðdurlar diyorsunuz
( sanýrým pahalý alýp þuan için zararda göürünenleri kastediyorsunuz)
ONLAR ZATEN ALMIÞLAR ve zarardalar....
SÝZÝN DEYÝMÝZLE MAÐDURLAR..
( Maðduriyet bence açýk tahtada olmaz, Tahta tamamen kapanýrsa hiç alýnmaz satýlmaz ise olur)
Duble maðduriyete gerek yok ki Haa belki kstettiðiniz yeni alýcýlardýr...
EE o Zaman demek istediðiniz nedir??
Sakýn yeni alýcýlar da almasýn!!! demek istiyorsunuz...
1- Bunu demek için Olumlu senaryolarýn 'Kesinlikle ' gerçekleþmeyeceðinden emin olmanýz gerek....
emin iseniz sýfýrlanmasý kaçýnýlmaz olan bir parayý bir sýfýrdan büyüktür deyip satmak gerek... burada demek ki kesinlik ve eminlik hiç birimizde yok....
Basit ve net. Bilemeyiz.... peki ya en düþükten YENÝ BÝRÝNÝN ALIÞINI BU tavrýnýzla siz engellerseniz, rýzkýný mani olmaz mýsýnýz? Belki son dakika amazonla anlaþtýk diyecekler kelepirden topladýklarýný ve yeni tahsisliler ki maliyeti 1 tl olsun toplamýný SPEKler toplayýp Fiyatlarý çift haneli rakamlara çýkarýp oradan KY ye yükleseler??
Siz Büyük paralarla oynayanlarýn bizim kadar ÞIK Hareket ettiðini mi sanýyorsunuz?
2 _ Mal pazarlayan Kim?
mesajýnýzda açýk edermisiniz?
adam diyor ki elimde toplantý kaydý var!!! ona bile saldýrýyorsunuz?
Ne yazsýn insanlar
....
bakýn yaþýnýzý bilmiyorum, belki çok genç ve heyecanlýsýnýz,
belki zararda olmanýn ve stresli sürecin etkisidir...
ben de ilk zamanlar 24 ten sonra ilk tarihi dipten sonra epey stres yaþadým, deðmeyeceðini düþündüm ve biraz yükseldiðinde sattým, takipte idim... yazýlarýmda mevcut... sonra daha aþaðýlardan yerine koydum... ve kaybetmeyi göze alabileceðim rakamlardýr, çok büyük rakamlar sayýlmaz... Hiç hareket etmesem daha da zararda idim...
Þimdi yarýn acil paraya ihtiyacým olsa.... zararýna satmak istesem.... SÝZ SakIN ALMAYIN dediðiniz için kimse de almasa asýl maðduriyet o zaman doðmaz mý?
alýcý ve satýcý varken maðduriyet olmaz... yanlýþ yada doðru yatýrým vardýr.... çünkü zarar olduðunuzda beklerseniz, Kâra geçme ihtimaliniz hep vardýr.... Kârda olursunuz satýp cebe koymadýkça kaybetmeniz ihtimal dahilindedir....
ve son olarak ilk zamanlar siz "Hani Bimeks aleyhine açýlmýþ br icra dosyasý mý var*
diye sorduðunuz da Bilanço dipnotlarýnda açýlmýþ dava ve icralara dair bilgi olduðunu size ben yazmýþtým...
(Benm gönderilerinden bakýn 30'u geçmedi daha... binlerce gönderi içinden bulmak daha zor olur.)
o zaman da ALMAYIN diyene kendiniz kýzýyordunuz.... her iki tercihinizde de " heyecanlýsýnýz" ve heyecanýnýzý bu kadar sýk buradan paylaþtýðýnýz için asýl siz buradaki kimi insanlarý etkiliyorsunuz.... Tamamen ÝYÝNÝYETLÝ OLDUÐUNUZ VARSAYALIM:
Peki Kardeþim ya yanýlýyorsanýz?
bence gelin bir anlaþma yapalým
Hç deðilse EN ÇOK YAZAN SÝZ OLMAYIN.... benim kadar yazýn demediðime dua edin.

Allah bizi yanýltmasýn
iyilerin yanýnda olsun...
Sürç_i Lisan ettiysek af ola.
Saygýyla..
Yer Ýmleri