-
[QUOTE=eryikob;1857492]

Originally Posted by
Baran Deniz
üstad vallahi bilmiyorum düşünmekten kayışlar yandı bende bu bahsettiklerim virman ise birileri toplayıp adrese teslim ediyor yada birileri satmak için elindekini dağıtıyor , ilk seçenek bana daha mantıklı geliyor, aksaçlılar satmaya karar verdiğinde istedikleri gibi hisseyi bir yere getirip ellerindekini sağa sola virman yapmadan elinden çıkartır diye düşünüyorum ,
-
[QUOTE=Baran Deniz;1857518]

Originally Posted by
eryikob
üstad vallahi bilmiyorum düşünmekten kayışlar yandı bende bu bahsettiklerim virman ise birileri toplayıp adrese teslim ediyor yada birileri satmak için elindekini dağıtıyor , ilk seçenek bana daha mantıklı geliyor, aksaçlılar satmaya karar verdiğinde istedikleri gibi hisseyi bir yere getirip ellerindekini sağa sola virman yapmadan elinden çıkartır diye düşünüyorum ,
Aynen öyle
Yukarı çıkarır elindeki malın %70 servis eder kalan %30 yabancı giriyor süsü verir...
Bu işler böyle....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
-
[QUOTE=eryikob;1857559]

Originally Posted by
Baran Deniz
Aynen öyle
Yukarı çıkarır elindeki malın %70 servis eder kalan %30 yabancı giriyor süsü verir...
Bu işler böyle....
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Yabancimi hangi yabancı abi güldürmeyin ya bu kağıdı bedava versen insan iki kere düşünüyor evime haciz falan gelir diye istemiyor arkadaş takılmış takasa surda şu kadar burda bu kadar dükkan boş abi hangi malın hesabını yapıyorsunuz ki
-
[QUOTE=eryikob;1857559]

Originally Posted by
Baran Deniz
Aynen öyle
Bu işler böyle....
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Üstad bu virmanları şu anki durumda olumlu algılamak lazım ozaman peyder peyi aldıklarını bir yerde depoluyorlar ozaman
-
[QUOTE=arusa06;1857672]

Originally Posted by
eryikob
Yabancimi hangi yabancı abi güldürmeyin ya bu kağıdı bedava versen insan iki kere düşünüyor evime haciz falan gelir diye istemiyor arkadaş takılmış takasa surda şu kadar burda bu kadar dükkan boş abi hangi malın hesabını yapıyorsunuz ki
Üstad anladığım kadarı ile ellerindekileri boşaltmaya karar verdiklerinde böyle yapıyorlar diye genel bir yorum yaptı ...
-
[QUOTE=Baran Deniz;1857702]

Originally Posted by
arusa06
Üstad anladığım kadarı ile ellerindekileri boşaltmaya karar verdiklerinde böyle yapıyorlar diye genel bir yorum yaptı ...
Aynen
-
Hisseye yeni girenler heyecan katmış buraya sanki....
-

Originally Posted by
nargilim
Hisseye yeni girenler heyecan katmış buraya sanki....
Benmi yeni
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri