Bunlar dört bir koldan haber gonderdiklerine göre mal çakma derdindeler demektir alýcý ariyorlardir
Bunlar dört bir koldan haber gonderdiklerine göre mal çakma derdindeler demektir alýcý ariyorlardir
Bence SPK kottan atmalý senin dediðin doðruysa yeni alacaklar maðdur olmasýn..
Yok milleti korkutup 1 liradan 2 liradan sattýklarýný 0,24 den geri almasýn...
SPK uyan burda iki türlüde vurgun yapýlýyor...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir arkadaþ güzel bir yorum yapmýþ iþin özeti geçmiþ olsun hepimize...
2017 yýlýnda %53 halka açýk iken MKK bildirimi yapmadan akgiraylar milyonlarca lot hisse sattý borsada. Spkya þikayette bulunduk ve spk 650 bin lira (milyar) ceza kesti. Akgiray bu borcu ödemek için geri kalan hissesini de sattý. 4.5 Liradan halka arzedilen hisse bugün 24 kuruþ. Halka açýklýk oraný %95, Akgiray %4 hisse ile Bimeks Yönetim Kurulu Baþkaný. Þirketi batýrmýþ, hisseyi ve yatýrýmcýyý batýrmýþ, çalýþanlarýný maðdur etmiþ...SPK çalýþanlarý sanki halen Vedat AKGÝRAY'a hesap veriyor...
bize olan oldu SPK kottan atýp bir iki yýla durumlarýný düzeltirse tekrar almalý......
bu insanlarý böyle haber yaparak elindeki malý 2/10 fiyatýna almaya çalýþýyor bu kan emiciler............
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
ben sizin gibi düþünmüyorum. benim gözlemlerime göre hissiyatým þu ama kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir; 4 gün öncenin haberi hatta iki aydýr da site de yazan þey bugün twitter da olumsuz yorumlar eþliðinde pompalanýyor ve ne tesadüftür ki dün 24 de 750 bin alýþ beklerken bugün 24 ü eksiye evirdiler. akýl olimpiyatlarýnda oynuyoruz.
Yer Ýmleri