Bilanço da 2019 da hýzlý büyümeden bahsetmiþ alacaklýlar anlaþma haberini ne zaman açýklayacaklar
Bilanço da 2019 da hýzlý büyümeden bahsetmiþ alacaklýlar anlaþma haberini ne zaman açýklayacaklar
Yav ne diyorsunuz adam bizimle taþak geçi 2019 u görecekmi önümüzdeki aylarda ödemeler baþlýycak neyle ödeyecek paramý var öpücükmü verecek
Daha önce büyüktüde ne pok yedi þimdi büyüyünce ne yapacak 140 maðaza 1.5 milyar ciro ile bi halt olmadý þimdimi olacak nasýl bir bok çukuru anlamadým bu salak bankalar 100 milyon sermayeli þirkete 600 milyon borç verdi la bunlarýn alayý hýrsýz
Yemin ediyorum bir çoðunuzun pisikolojisi bozuk habire boþ laf öyle olduki burdan baþka hisse pazarlayan da oldu , bi susun arkadaþ bi susun da hep beraber ne olacaðýný görelim.Ýþe yarayacaksýnýz pasta paylaþýn yok paylaþmayacaksanýz lütfen susun artýk...
ARKADAÞLAR BÝLÝYORUM HEPÝMÝZ ZARARDAYIZ ,BUNDAN EXTRA BÝR ALIM DÜÞÜNEMÝYORUZ BÝLE..ZÝRA 0,11 DEN BÝRAZ ALSAM MI DÝYE DÜÞÜNDÜM FAKAT DAHA FAZLA PARAYI RÝSKE ETMEYE KIYAMADIM ..BEKLÝYORUZ.. 2 GÜN ÖNCE BÝ HABER OKUDUM VE BU BENDE MÜTHÝÞ BÝR RAHATLIK OLUÞTURDU..BELKÝ BÝ HÝS DÝYEYÝM AMA O ZAMAN DEDM KÝ SANIRIM BÝMEX TE BÝÞEYLER OLACAK ..AMA YÝNE DE ELÝM VARMADI ALAMADIM BURAYA DA YAZMADIM..ÇÜNKÜ YANLIÞ ANLAÞILSIN ÝSTEMEM AYRICA DEDÝM YA SADECE KENDÝMCE BÝR HÝS..NEYSE HABER BURADA SADECE PAYLAÞMAK ÝSTEDÝM BELKÝ BENÝM GÝBÝ BÝRAZ DA OLSUN UMUT KIRINTISI ARAYANLAR ÝÇÝN KÜÇÜK BR IÞIK TUTAR..YALNIZ BELÝRTEYÝM TEKRAR KESÝLÝKLE BÝRÞEY BLDÝÐÝM GÖRDÜÐÜM DUYDUÐUM BÝÞEY YOK !! TAKDÝRÝNÝZE SUNUYORUM..;
https://www.yenisafak.com/ekonomi/ba...stiyor-3290264
0.12 den aldigim tavandan gitdi.sukur bu kagitdan kazandim
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,18 devam
Yer Ýmleri