Cahile laf yetiþtirmek her zaman zordur...
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
evett tüm site senin yalan söylediðini görmüþ oldu dedin ki “ben tüm sitelerde ayný isimle yazýyorum” Salih Bozkurt = trader38
Ayrýca bizim paramýzý düþünme býrak batarsa batsýn..
Þu sitede birazcýk bilgi paylaþ diye daha önce de yazdým.. Derinlik paylaþ, kademe paylaþ veya kap haberi paylaþ veya gün sonu pasta paylaþ vs.. biraz da bilgi paylaþsan belki seni biraz dikkate alan olur..
Son bir þey daha dün aselsan sitesinde satýn kurtulun diyordun..bak bugün aselsan yüzde 3.89 artýda kapattý.. haftaya belki düþer bilemem ama dün satýn dediðin fiyattan satan olduysa zarar etti.. bugün satsaydý yüzde 3.89 daha kazançlý satacaktý..
Ýnvest sayfasýnda da aþaðýdaki yazýyý yazmýþ az önce)
Salih OzkurtSalih Ozkurt 2 saat önce
Kusta yazmýþlar patron Amerika'ya gitmiþ ama þirketle ilgili deðil bir süre orda kalacakmis nasýl anlarsaniz
Kuþta da ben her gün sýdýka hanýmdan gün sonu pasta rica edip paylaþýyorum..Her platformu takip ediyoruz
Kuþta da bazý kiþiler var uçacak.. batacak vs yazanlar var..Ama biri var adam her gün galip öztürk’ü bmekse ortak olmasý için paylaþým yapýyor valla onun azmi’ni galip görse dayanamaz kesin þirketine reklam müdürü yapar herhalde![]()
Özgür yazmicam dedim son iletimde ama çok zorladinn özkurt bozkurt her neyse her yer fake isim dolu benim nickim trader38 ismim ne olursa olsun farketmez ben yazdým yine yazarým sözümün hep arkasýndayým hiçbir faaliyeti kalmayan,iþyerlerinin tamamý nerdeyse kapanan,borçlarýný yapýlandýran,tedarikçilerin mal vermediði bir þirketten bahsediyoruz siz burda topyekûn bana saldirmakla adý þuymuþ buymuþ burdada yazýyormuþ vs kendinizi rahatlatiyormusunuz bana istediðiniz kadar kýzýn bu þirket ilk tahvil ödemesine kadar herhangi bir adým atmazsa ve dahi ilk taksidi odeyemezse o zaman hepiniz bana hak vereceksiniz eðer olumlu bir geliþme olursa da bana tepki gösteren tüm arkadaþlarý hangi restorantta isterse herþey dahil agirlarim
Gayserili yat gari, hem sen bizim ne kadar obur kiþiler olduðumuzu bilsen böyle konuþmazdýn...
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri