Teklýf sunulan þirketler durumu kabul ederlerse ki...%51 dýye bakýyorum.. solugu 1 de alabýlecek mi?
Teklýf sunulan þirketler durumu kabul ederlerse ki...%51 dýye bakýyorum.. solugu 1 de alabýlecek mi?
Eyer lotlarý milletten aldýlarsa anlaþma saðlanýr dediðin gibi soluðu 1 in üstüne atar.....
Þayet lotlarý toplamadýysa anlaþma saðlanamadý der yine satmamýzý beklerler....
kesinlikle yatýrým tavsiye deðildir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Darty ve elktraworld te bunlarýndý onlarda mý kapandý býlen varmý...
herdefasýnda tavandan satayým yerine koyayým diyorum yapmýyorum bizdede var biraz sonra aglama faslý dediðimi herdefasýnda yapsam zarar cýktýydý 2 tavan sonra hoop aþþagý hep ayný yok þöyle yok böyle Arbulda battým inþ bunda ayný olmaz 8 aydýr bekliyorum
Bu haberle gitmediyse bundan sonra hiç bir haberle gitmez demekki yatýrýmcýlar haber deðil somut bir durum görürse götürecek haberler tarih oldu artýk yada þöyle sorayým nasýl bir haber olsa giderdi bundan iyisi aklýma gelmiyor
Yarýn 0.32 kapatsýn da sorun yok o kadar kolay degil dýsardaki malý toplamak
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel sohbetler deðil mi? Adamýn milleti düþürdüðü duruma bak. Adam 4,5 TL. den beri satýyor. Artýk sattýklarýný geri alma fiyatý ve zamaný oluþtu bence. Hoþ zaten malýn gerçek deðeri de buralarmýþ da biz anlamamýþýz. O da iþin ayrý boyutu. Ortalýkta dolaþan 114 küsür milyon lot ky’de olmasý bana göre pek mümkün deðil. Onlarýn sahibi kimse dümenin sahibi de odur. Nasýl türlü türlü hikayelerle buraya kadar geldiysek, farklý hikayelerle de yukarý gider..ytd.
Eþleþmeyi gören var mý
Yer Ýmleri