Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
27,50 10% 100,59 Mn 23,70 / 27,50
67,65 10% 515,04 Mn 61,70 / 67,65
11,00 10% 3,88 Mn 9,80 / 11,00
1,65 10% 54,88 Mn 1,52 / 1,65
14,75 9.99% 88,63 Mn 13,54 / 14,75
10,53 -10% 2,12 Mr 10,53 / 11,55
20,40 -9.97% 202,36 Mn 20,40 / 23,86
402,25 -9.96% 524,05 Mn 402,25 / 448,00
260,25 -9.95% 1,61 Mr 260,25 / 283,50
4,58 -9.84% 46,70 Mn 4,58 / 4,58
325,00 0.46% 12,23 Mr 319,00 / 326,25
3,16 6.4% 11,83 Mr 2,98 / 3,20
135,00 8.09% 10,01 Mr 118,60 / 135,00
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
269,00 2.28% 7,40 Mr 266,00 / 272,50
19,11 -0.47% 829,86 Mn 18,66 / 19,26
77,90 -1.7% 7,25 Mr 77,60 / 79,15
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
760,00 -0.39% 2,81 Mr 747,00 / 761,50
93,00 0.65% 539,82 Mn 91,90 / 93,65
117,20 1.74% 879,06 Mn 112,40 / 119,90
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
31,04 -0.83% 136,84 Mn 30,50 / 31,30
10,67 2.69% 200,26 Mn 10,40 / 10,71
81,25 2.85% 499,08 Mn 79,05 / 81,60

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 433/651 ÝlkÝlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,457 - 3,464 arasý.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi Ýþlem ve Dýþ Ticaret

1.  Alýntý Originally Posted by Fever Yazýyý Oku
    Merhaba,

Bende bir bimeks yatýrýmcýsý olarak uzun zamandýr forumlarý ve twitteri takip etmekteyim. Bana bir mail grubu yada kiþi verebilirseniz 26 ocak 2018 tarihinde yapýlan toplantý ile ilgili görsel video ve bilgi paylaþýmýnda bulunabilirim. O gün toplantýta katýlmýþ birisi olarak.

Selamlar
    Benim Twitter hesabým belli, 1 5 yýldýr bu hissedeyim. Toplantýya ilþkin video kaydýný izlemek isterim. @aneltzede hesabýmdan Dm den yazabilir misiniz

2.  Alýntý Originally Posted by Saza Yazýyý Oku

merhaba rica etsem yonganýn bugünkü takasýný paylaþýrmýsýnýz

3.  Alýntý Originally Posted by Elciofpeace Yazýyý Oku
    ....
    ALGI- Korku- Umut vb. Aslýnda Hayattýr Borsalar ve acýmasýz Kapitalist sistemin küçültülmüþ modelidir....

Bize düþen;
    Babamýz bile söylese Akýl mantýk ve bilgi süzgecinden geçirip bilgiyi deðerlendirmek, daha çok -doðru-bilgiye ulaþmak

insan olarak elimizden geleni yapýp 'hayýrlýsý' demek...

Ýþte Bu forum geyik ve sataþma yada kiþisel ego gösterileri için deðil de - bunun da topikleri var isteyen gider geyik yapar-

BÝLGÝ Paylaþýmý için kullanýlýrsa, daha çok Ýnsani Hassasiyetler geliþir ve sanýldýðýnýn aksine Kapital Ýnsanla bütünleþince acýmasýz olmayabilir... Para ve insanlýk bir arada da olabilir.... hýrs bitebilir... Birçok filozof yada Hümanist aydýnlanmacý yazarýn Burjuva kökenli olmasý gibi....

Ýlk zamanlar yazdýðým gibi....
    ( Limiti dolduðu için kapatýlan eski topikte kalan)

Þimdilik 'Ýhtiyar Köylünün Atý Satmadýðý için ayýplanmasý' abes deðil... Ama Yarýn ne olur?

Hayýrlýsý.

Alýntý Originally Posted by Fever Yazýyý Oku
    Merhaba,

Bende bir bimeks yatýrýmcýsý olarak uzun zamandýr forumlarý ve twitteri takip etmekteyim. Bana bir mail grubu yada kiþi verebilirseniz 26 ocak 2018 tarihinde yapýlan toplantý ile ilgili görsel video ve bilgi paylaþýmýnda bulunabilirim. O gün toplantýta katýlmýþ birisi olarak.

Selamlar
    Sayýn Fever,
    Ýlk mesajýnýzla yukarýdaki çaðrýya yanýt vermiþ olmanýz benim için kýymetlidir teþekkür ederim..

Yatýrýmcý olduðunuzu belirtmiþsiniz,

Ve kim olsa o kaydý merak eder...

bu teklife en son verilecek yanýt aþaðýdakidir.

Alýntý Originally Posted by alical Yazýyý Oku
    Tedarikcimisin alacaklimisin senin ne iþin var toplantýda bize video paylaþmak icinmi üye oldun ilk mesajýnda ondan

Ama merak etmeme raðmen canýnýz sýkýlmasýn, kapalý bir toplantýyý sýzdýrmakla suçlanmayýn diye paylaþmanýzý istemeyeceðim....

Yoksa Youtube'a yükleyip linkini buradan biri paylaþabilir ve kim olduðunu bulmak da epey zor olabilir ama, biz ÞIK ekmek peþindeyiz, kirli dövüþ yok ;)

Toplantýya katýlma hakkýný kullanan biri olarak burada olmaya devam etmeniz anlaþýlmasý zor olmayan bir mesaj ise de siz kiþisel gözlemlerinizi buradan paylaþýrsanýz deðerldirmememize yardýmcý olursunuz...

Bilgi deðerlidir, yoksa ben yada siz yada baþka biri sanal Nickler ile Güvenilmeyi haketmiyoruz... ;)

Ancak "Konuþ ki Seni göreyim" diyen Mevlana gibi.... Gerçeðe kulak verelim hepimiz, bence...

Alýntý Originally Posted by Safirim Yazýyý Oku
    Çok teþekkür ederim Elciofpeace emek verip yazmýþsýnýz saðolun zarar çok olduðundan mantýklý düþünemiyoruz beklemekten baþka çare yok hayýrlýsý hepimiz için
    Ben de nezaketinize Teþekkür ederim, Sayýn Safirim.

Baþkaca Kiþisel soru cevap , sohbet atýþma olmamasý ricasý ile ( Saygýsýzlýk olmasýn Yanýt veremeyebilirim.)

Selam Ve Saygý ile...

Hayýrlýsý.

4. Burdaki yatýrýmcýlarýn çok caný yandý herkesten daha çok maðdurlar en ufak bir kivilcimdan medet uman bir kitleye donustuk. Lütfen mal pazarlamanizi baþka sitelerde yapýnýz daha fazla umut pompalayarak onlara mal aldirip daha fazla maðdur etmezseniz sizlere þükranlarýmý sunarým lütfen

5.  Alýntý Originally Posted by alical Yazýyý Oku
    Burdaki yatýrýmcýlarýn çok caný yandý herkesten daha çok maðdurlar en ufak bir kivilcimdan medet uman bir kitleye donustuk. Lütfen mal pazarlamanizi baþka sitelerde yapýnýz daha fazla umut pompalayarak onlara mal aldirip daha fazla maðdur etmezseniz sizlere þükranlarýmý sunarým lütfen

Sayýn Alical;
    Buradaki Herkes þunun farkýnda sizin 2932 ÝKÝBÝN DOKUZYÜZOTUZÝKÝ MESAJINIZ Varken 1 BÝR TEK Mesaj yazana dahi laf yetiþtiriyorsunuz...

Benim toplam forumdaki mesaj sayým kadar sizin haftalýk belki de günlük mesajýnýz var.....

Size doðrudan yazmaya Korkuyorum Çünkü Saygýsýzlýkta yarýþamam ve kesinlikle kaybederim...

Kimse þuanda al demiyor, diyemez de...

Aklý baþýnda herkes VEBAL Almamaya dikkat ediyor...

Ama siz farkýnda olmadan her meajýnýzda yönlendiriyorsunuz....

son mesajýnýzý birlikte irdeleyelim...

Maðdurlar diyorsunuz

( sanýrým pahalý alýp þuan için zararda göürünenleri kastediyorsunuz)

ONLAR ZATEN ALMIÞLAR ve zarardalar....
    SÝZÝN DEYÝMÝZLE MAÐDURLAR..

( Maðduriyet bence açýk tahtada olmaz, Tahta tamamen kapanýrsa hiç alýnmaz satýlmaz ise olur)

Duble maðduriyete gerek yok ki;

Haa belki kastettiðiniz yeni alýcýlardýr...

EE o Zaman demek istediðiniz nedir??

Sakýn yeni alýcýlar da almasýn!!!

demek istiyorsunuz...

1- Bunu demek için Olumlu senaryolarýn 'Kesinlikle ' gerçekleþmeyeceðinden emin olmanýz gerek....

emin iseniz sýfýrlanmasý kaçýnýlmaz olan bir parayý bir sýfýrdan büyüktür deyip satmak gerek...

burada demek ki kesinlik ve eminlik hiç birimizde yok....

Basit ve net.
    Bilemeyiz....

peki ya en düþükten YENÝ BÝRÝNÝN ALIÞINI bu tavrýnýzla siz engellerseniz,
    rýzkýna mani olmaz mýsýnýz?

Belki son dakika 'amazonla anlaþtýk'

diyecekler kelepirden topladýklarýný ve yeni tahsisliler
    -ki maliyeti 1 tl olsun-

toplamýný SPEKler toplayýp Fiyatlarý çift haneli rakamlara çýkarýp oradan KY'ya yükleseler??

Siz Büyük paralarla oynayanlarýn bizim kadar ÞIK Hareket ettiðini mi sanýyorsunuz?

2 _ Mal pazarlayan Kim?

Mesajýnýzda açýk edermisiniz?

Adam diyor ki elimde toplantý kaydý var!!!
    ona bile saldýrýyorsunuz?

Ne yazsýn insanlar?!
    ....

Bakýn yaþýnýzý bilmiyorum,

belki çok genç ve heyecanlýsýnýz,

belki zararda olmanýn ve stresli sürecin etkisidir...

ben de ilk zamanlar 24 ten sonra (ilk tarihi dipten sonra ) epey stres yaþadým,

deðmeyeceðini düþündüm ve biraz yükseldiðinde sattým,
    takipte idim...
    yazýlarýmda mevcut...
    sonra daha aþaðýlardan yerine koydum...
    ve kaybetmeyi göze alabileceðim rakamlardýr,
    çok büyük rakamlar sayýlmaz...

Hiç hareket etmesem daha da zararda idim...

Þimdi yarýn acil paraya ihtiyacým olsa....
    zararýna satmak istesem....
    SÝZ SakIN ALMAYIN dediðiniz için kimse de almasa asýl maðduriyet o zaman doðmaz mý?

alýcý ve satýcý varken maðduriyet olmaz...
    yanlýþ yada doðru yatýrým vardýr....

çünkü zararda olduðunuzda beklerseniz,
    Kâra geçme ihtimaliniz hep vardýr....
    Kârda olursunuz satýp cebe koymadýkça kaybetmeniz ihtimal dahilindedir....

ve son olarak ilk zamanlar siz
    "Hani Bimeks aleyhine açýlmýþ br icra dosyasý mý var?"

diye sorduðunuz da Bilanço dipnotlarýnda açýlmýþ dava ve icralara dair bilgi olduðunu size ben yazmýþtým...

(Benim gönderilerinden bakýn bu dahil 25 etti daha... binlerce gönderi içinden bulmak daha zor olur.)

o zaman da ALMAYIN diyene kendiniz kýzýyordunuz....

her iki tercihinizde de " heyecanlýsýnýz" ve heyecanýnýzý bu kadar sýk buradan paylaþtýðýnýz için asýl siz buradaki kimi insanlarý etkiliyorsunuz....

Tamamen ÝYÝNÝYETLÝ OLDUÐUNUZU VARSAYALIM:

Peki Kardeþim ya yanýlýyorsanýz?

Bence gelin bir anlaþma yapalým

Hiç deðilse EN ÇOK YAZAN SÝZ OLMAYIN....

benim kadar yazýn demediðime dua edin.

Allah bizi yanýltmasýn

iyilerin yanýnda olsun...

Sürç_i Lisan ettiysek af ola.

Saygýyla..

6. Elciofpeace mantýklý ve düzgün yorumlarýnýz için yeniden teþekkür ederiz bence sizde vakit buldukça yorum yazýp gidiþat hakkýnda bize fikir vermelisiniz

7.  Alýntý Originally Posted by Elciofpeace Yazýyý Oku
    Sayýn Alical;
    Buradaki Herkes þunun farkýnda sizin 2932 ÝKÝBÝN DOKUZYÜZOTUZÝKÝ MESAJINIZ Varken 1 BÝR TEK Mesaj yazana dahi laf yetiþtiriyorsunuz...

Benim toplam forumdaki mesaj sayým kadar sizin haftalýk belki de günlük mesajýnýz var.....

size doðrudan yazmaya Korkuyorum Çünkü Saygýsýzlýkta yarýþmam ve kesinlikle kaybederim...

Kimse þuanda al demiyor, Diyemez de...

aklý baþýnda herkes VEBAL Almamaya dikkat ediyor...

ama siz farkýnda olmadan her meajýnýzda yönlendiriyorsunuz.... son mesajýnýzý birlikte irdeleyelim...

Maðdurlar diyorsunuz
    ( sanýrým pahalý alýp þuan için zararda göürünenleri kastediyorsunuz)
    ONLAR ZATEN ALMIÞLAR ve zarardalar....
    SÝZÝN DEYÝMÝZLE MAÐDURLAR..
    ( Maðduriyet bence açýk tahtada olmaz, Tahta tamamen kapanýrsa hiç alýnmaz satýlmaz ise olur)

Duble maðduriyete gerek yok ki Haa belki kstettiðiniz yeni alýcýlardýr...

EE o Zaman demek istediðiniz nedir??

Sakýn yeni alýcýlar da almasýn!!! demek istiyorsunuz...

1- Bunu demek için Olumlu senaryolarýn 'Kesinlikle ' gerçekleþmeyeceðinden emin olmanýz gerek....
    emin iseniz sýfýrlanmasý kaçýnýlmaz olan bir parayý bir sýfýrdan büyüktür deyip satmak gerek... burada demek ki kesinlik ve eminlik hiç birimizde yok....

Basit ve net. Bilemeyiz.... peki ya en düþükten YENÝ BÝRÝNÝN ALIÞINI BU tavrýnýzla siz engellerseniz, rýzkýný mani olmaz mýsýnýz? Belki son dakika amazonla anlaþtýk diyecekler kelepirden topladýklarýný ve yeni tahsisliler ki maliyeti 1 tl olsun toplamýný SPEKler toplayýp Fiyatlarý çift haneli rakamlara çýkarýp oradan KY ye yükleseler??

Siz Büyük paralarla oynayanlarýn bizim kadar ÞIK Hareket ettiðini mi sanýyorsunuz?

2 _ Mal pazarlayan Kim?
    mesajýnýzda açýk edermisiniz?

adam diyor ki elimde toplantý kaydý var!!! ona bile saldýrýyorsunuz?

Ne yazsýn insanlar
    ....

bakýn yaþýnýzý bilmiyorum, belki çok genç ve heyecanlýsýnýz,
    belki zararda olmanýn ve stresli sürecin etkisidir...

ben de ilk zamanlar 24 ten sonra ilk tarihi dipten sonra epey stres yaþadým, deðmeyeceðini düþündüm ve biraz yükseldiðinde sattým, takipte idim... yazýlarýmda mevcut... sonra daha aþaðýlardan yerine koydum... ve kaybetmeyi göze alabileceðim rakamlardýr, çok büyük rakamlar sayýlmaz... Hiç hareket etmesem daha da zararda idim...

Þimdi yarýn acil paraya ihtiyacým olsa.... zararýna satmak istesem.... SÝZ SakIN ALMAYIN dediðiniz için kimse de almasa asýl maðduriyet o zaman doðmaz mý?

alýcý ve satýcý varken maðduriyet olmaz... yanlýþ yada doðru yatýrým vardýr.... çünkü zarar olduðunuzda beklerseniz, Kâra geçme ihtimaliniz hep vardýr.... Kârda olursunuz satýp cebe koymadýkça kaybetmeniz ihtimal dahilindedir....

ve son olarak ilk zamanlar siz "Hani Bimeks aleyhine açýlmýþ br icra dosyasý mý var*
    diye sorduðunuz da Bilanço dipnotlarýnda açýlmýþ dava ve icralara dair bilgi olduðunu size ben yazmýþtým...
    (Benm gönderilerinden bakýn 30'u geçmedi daha... binlerce gönderi içinden bulmak daha zor olur.)

o zaman da ALMAYIN diyene kendiniz kýzýyordunuz.... her iki tercihinizde de " heyecanlýsýnýz" ve heyecanýnýzý bu kadar sýk buradan paylaþtýðýnýz için asýl siz buradaki kimi insanlarý etkiliyorsunuz.... Tamamen ÝYÝNÝYETLÝ OLDUÐUNUZ VARSAYALIM:
    Peki Kardeþim ya yanýlýyorsanýz?

bence gelin bir anlaþma yapalým

Hç deðilse EN ÇOK YAZAN SÝZ OLMAYIN.... benim kadar yazýn demediðime dua edin.

Allah bizi yanýltmasýn
    iyilerin yanýnda olsun...

Sürç_i Lisan ettiysek af ola.

Saygýyla..
    Yýllardýr burdayým bir gun saygisizligimi gordun mu ki saygisizlikla itham ediyorsunuz eðer dikkat ettiyseniz kaile almadýðým insanlara cevap yazmam istediði kadar yazsin cizsin

8.  Alýntý Originally Posted by alical Yazýyý Oku
    Yýllardýr burdayým bir gun saygisizligimi gordun mu ki saygisizlikla itham ediyorsunuz eðer dikkat ettiyseniz kaile almadýðým insanlara cevap yazmam istediði kadar yazsin cizsin
    Bakýn Saygý kiþiseldir...

Ben size Sayýn derim siz bana GÖRDÜN-üz-MÜ? dersiniz...

ben
    "yatýrýmcýyým"
    demiþ adama
    "SEN KÝMSÝN? Tedarikçimisin..."
    denmesini saygýsýzlýk görürüm...

neden adamý (Ýnsaný) kendi beyanýyla kabul etmeyelim ki?
    yatýrýmcýyým diyor....
    söylenenle yetinmeyip artniyet aramak neden?....

diðer arkadaþlar gibi bende
    'Toplantýya odaklandýk merak ettik ÖZE baktýk... '
    Fever sonuçta sanal bir isim buradaki herkes gibi....

ancak kiþinin kendisine saygýsý varsa sanal yada gerçek farketmez aklýndan-aðzýndan çýkana kendi dikkat eder, siz isteseniz de yanlýþ yapmaz...

burada bakmamýz gereken KÝÞÝLÝKLER deðil,
    sataþmalar bundan oluyor zaten...

SÖYLENENÝN MAHÝYETÝ?

Lütfen buna dikkat edelim hepimiz....

hayat da akar gider, gelip geçer...

Mesajýmý olgunlukla karþýladýðýnýz için ayrýca teþekkürler...

iyi geceler.

(bugün çýkýyorum, yanýtlanmasý gereken bir þey olunca yeniden giriþ yapýyorum umarým yine gerekmez.)

Sayfa 433/651 ÝlkÝlk ... 333383423431432433434435443483533 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •