Çiftlik Banktan daha beter dolandýrýldýk elini kolunu sallayarak gezerler bunlar biþeyde olmaz Bist geçici durdurmasý lazým yoksa bu adiler borsada daha önce emsali olmayan 0.01 i bile gösterirler
Çiftlik Banktan daha beter dolandýrýldýk elini kolunu sallayarak gezerler bunlar biþeyde olmaz Bist geçici durdurmasý lazým yoksa bu adiler borsada daha önce emsali olmayan 0.01 i bile gösterirler
Yönetici arkadaþa teþekkürler, pelitin paylaþýmlarýnýn silinmesi ricamýzý yerine getirmiþ
niye kimse yazmýyor.herkes mi yasaklandý?
Þu son yeþillenme hayýr olur inþaallah .Bundan sonra hep yeþillensinsede milletin morali düzelse.Yoksa herkes yasaklanacak
Bu ay sonunakadar ne olacaksa olacak inþallah karagiraylarý hapse atarlar az deðil 600 milyon hýrsýzlýk eðer atmaz larsa örnek teþkil eder ve her bireyin devleti soyma çalma hakký doðar çalan baþtacý oluyorsa herkes çalar
Bence bu türden yorumlar bize yani küçük yatýrýmcýya fayda saðlayacak yorumlar deðil. Ne olursa olsun pozitif olmak gerekiyor bence. Bir iþe para koyarsýnýz, kazandýrýr veya kaybettirir, Böyle bakmak lazým öncelikle. Sayfalarda yorum yapanlarýn azalmasý iyiye iþaret gibi. Zaten yazanlarýn çoðu sat algýsý yaratan tiplerdi. Belki de görevleri bitmiþtirGerçek yatýrýmcý kaldýysa benim gibi, bu saatten sonra bekleyip görmekten baþka pek bir seçenek yok gibi. Ýnternet sitesini inceledim biraz. Özellikle Beyaz eþya grubunda, Profilo, Samsung, Ýndesit, Grundig, Elektrolux gibi yapancý menþeyli firmalar dikkatimi çekti. Þimdilik pek yerli firma yok. Vestel, Arçelik falan göremedim. Fakat, Küçük ev aletlerinde, Vestel ve Arzum var. Bu markalarýn sitede olmasý siteyi kiralayýp iþleten birilerinin iþine pek benzemiyor. Fiyatlarda hiç fena deðil yani. Bence hala umut var ve enseyi karartmaya gerek yok. Patronlar çok rahat görünüyor, biz niye olmayalým ki? YTD.
Sitenin ilk sayfasýnda çýkan Sýemens elektrikli süpürgenin fiyatýný baþka siteleri ile karþýlaþtýrdým, fiyat süper. Hepsi burada 1450 TL. den satýyor, Bunlarýn fiyatý 949 TL. YTD.
Arkadaþlar resmi olmamakla birlikte gelen haberlere göre bu hafta akibet hareketi yaþanacak hissede . Kesinlikle yatýrým tavsiyesi al sat tut tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri