Kap :![]()
Kap :![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
malesef siizn adýnýza çok üzgünüm kotasyondan atýlmýþ çok geçmiþ olsun adiler bide bunlar bu memlekette spk baþkanlýðý yaptý varýn gerisini siz düþünün üzgünüm adýnýza..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/747495
F8331 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlarým kardeþlerim çok geçmiþ olsun bu adilerin yaptýðý inþallah yanlarýna kalmaz ne bu dünyada nede diðer dünyada bunun hesabýný veremeyecekler. Bir çoðumuzun diþinden týrnaðýndan arttýrdýðýný bu hýrsýzlara kaptýrdýk. Maalesef hýrsýza karþý bizi koruyan kanunlar çok yetersiz. Dostlarým her þeyin baþý saðlýk üzülmeyin naralarýnýn nafile olduðu ir günde üzüntünüzü paylaþtýðýmý bilmenizi isterim. Rabbim inþallah sizleri gani gani saðlýk ve para nasip etsin sizleri eski dostlarýmý çok sevdiðimi belirtmek istedim. Allah'a emanet olun
Allah razý olsun kardeþim inþallah bankalar devreye girerde tekrar bi ihtimal kota döner genede bir umudum var ben bu hissenin ky de olduðuna inanmýyorum yoksa burasý bayram yerine dönerdi bu þeref yoksunu hýrsýz patron larýn bir dümeni vardýr bakalým genel kuruldan ne çýkacak
geçmiþ olsun.
kimine göre beklenen sondu.
kimilerine göre deðil.
bir þirket açýk açýk yýllarca ky ye devredildi.
çoðu görmedi..
görmemek suç deðil.
fakat baþkalarýna kendi yalanlarýna inandýrmak sorumluluk taþýr.
borsa da olan tün insanlarýn bu topikte yazýlanlarý okursa umarým içinde bulunduklarý dünyayý ve insanlarý daha iyi anlarlar.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Hepimize geçmiþ olsun. Demiþtim kritik bir haftaya giriyoruz diye. Hiç iyi bir haber gelmedi ve olan oldu. Þirket yönetenler kadar borsada kyyi korumayanlarda suçlular. Allah belalarýný versin hepsinin. Kendimce kumar oynadým kaybettim ama belli bir fiyattan yeni kurbanlar yarattýlar en azýndan onu engelleyebilirlerdi ama çanak tuttular. Zaten borsa soygun yeri olmuþ her yerde görüyoruz bunu. Baþka yatýrým araçlarýna yönlencem ben. Herkese geçmiþ olsun tekrar.
yazýk.. ama zaten 2 yýl önce batmýþtý,, duyurusu yeni yapýldý. Geçmiþ olsun.
Yer Ýmleri