Sat sat sat ytd
Sat sat sat ytd
359 kýrýlýrsa soluksuz 350 de ytd
ulan bu nasýl kansýzlýktýr kaç yuvayý bitirdiniz be yazýklar olsun millet size yatýrým yapiyo siz milleti yatýrýyosunuz
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
flap günlük ortalama 5 ila 10 kademe düþer
bu kroniktir
nereye kadar böyle salýnacaðýna sahip karar verir
sonrasý sert bir çýkýþ
kayýplarýn ne kadarýný geri getirir
bilinmez
sahip'in paþa gönlüne kalmýþ
an itibariyle bu süreç devam etmekte (bana göre an için kötü olan hikaye olmamasýdýr)
bilanço kötü deðil bence gelir - gider toblosunu incelerseniz geçen seneki 9 aylýk döneme göre çoooooooooooooook iyi
burada soru su olmalý : bedelsiz sürecinde yasal olmayan þekilde neden ýsrar edildi ? (döneceði belli olan talep
yani kandýrabilirmiyim düþüncesi)
þu an bedelsiz denemesi yapýlýrmý !!?
yapýlýrsa nasýl bir süreç olur !!?
ben bu bedelsiz sorunun çözülmesi durumunda senedin hayat bulacaðýný düþünüyorum (adet artacak fiyat yarýya inecek)
baþkaca yeni bir hikaye gerek,
bu günkü konjektür kasasýnda nakit 5 milyon tl üzerinde nakti olan bir þirket için çok kelepir alýmlar saðlayabilir
dünkü yayýmlanan raporda BEYAZ a olan kefaletlerinin bitmesini vurguladýlar, ben bunu çok önemsiyorum
yarýn ola hayrola
herkes aklýna göre ......
sabýr, sabýr, sabýr...
Fena yakalandim nalet olsun ana paradan yarý yarýya yakýn kayýp var nereden bulastim bu adý kaðýda gün geçtikçe eritiyor bizi zarar 47 bin lirayi geçti.yillarca biriktirip ev almak istediðim paraydi uykularim kaçýyor bu gidiþle kafaya sikicam
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman hocam yapmayýn. Hepimiz çok zarardayýz, ben 22 lerden almýþtým, aldýðým tutar çok deðildi.
Deðmez borsa iþleri böyle, saðlýktan önemli deðil, eþiniz çocuðunuz aileniz önemli. Para yine kazanýlýr, saðlýk kaybedilince geri gelmiyor.
Kolpa bir kaðýt bu. Hatamýz bu kolpa kaðýdý almak. Ama yine de saðlýktan önemli deðil
ytd
Ben 17 den almýþtým. %80 zarardayým.
sat sat sat , 3.56 3.66 3.91 seviyeleri altý tehlikelidir,4.20 üzerine atmadan senet alýnmaz... AÞAÐI GELDÝKÇE KÜÇÜK YATIRIMCI MAALÝYET DÜÞÜRMEYE ÇALIÞTIKÇA AÞAÐI BASIYOR 3.16 A DEYECEK GÝBÝ DURUYOR..TAKÝP EDÝN ALMAYIN ÝÞLEM HACMÝ YÜKSELEREK ÇIKIÞ YAPARSA GÝREBÝLRÝSÝNÝZ ÞU AN SPEK MAL BOÞALTIYOR..BÝRKAÇ GÜNDÜR AÇIÐA SATIÞ OLDUMU GÖREBÝLEN VARMI ACABA?
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
Yer Ýmleri