Alıntı Originally Posted by celal Yazıyı Oku
Bu başlığı şu anda 36 kişi okumaktadır. (4 üye ve 32 ziyaretçi)
Bu saatte bu kadar izleyici ile bu kağıt bitmiştir geçmiş olsun. Benim tarzım değil, yeni ağlama duvarına dönmüş hisseler ancak az bir lotla takibimdeydi. Buraya 9'lardan 16-17'lere geldiğinde sakın düşerken ortalama düşüreyim ya da tepki verir satar karıma bakarım düşüncesi ike bu pisliğe girmeyin diye yazdım ama dinleyen olmamış hatta üsteki yazanlara ve yazılanlara bakılırsa pek de bir meraklısı oluşmuş. Merak varsa şemsiyeye de şemsiyenin altında başka şeylere de hazırlıklı olunmasını tavsiye ederim. Ayrıca yok bilanço yok bedelsizmiş laflarına da kanmayın. YT'dir.
Sayın Celal , ilk uyarın çok mantıklıydı (ortalama düşürme hususunda ) fakat sonraki açıklamaların bi tuhaf , çözemedim seni ! Milletin moralin bozacağına yapıcı olmaya devam et , amacın nedir ?? Milletin elinde patlamış gibi konuşup duruyorsun !! Elbette tekrar yükşelişe geçecek , önce bedelsizi bekleyeceğiz, sonra da iyi gelecek yıl sonu bilançosunu .. Bu da kendini 3-4 aya kendini belli eder zaten .. Durup durup milletin moralini bozma ! Flap a laf yok , düşerken bile kazandırır !!