Red olacaðý bildikleri için fiyatlama 6.00 olmuþ yani beklenti satýlmýþ zaten geriye kaldý bilanço beklentisi
Red olacaðý bildikleri için fiyatlama 6.00 olmuþ yani beklenti satýlmýþ zaten geriye kaldý bilanço beklentisi
Ben bedelsiz için, öz sermayesine bakýp onaylanýr demiþtim.96 kusur olan ozsermsye 58 e düþmüþtu..o zaman anladým..þimdi bir iki ay aþaðý düþüp ordan alýp yeniden bedelsiz belki baþvururlar...önce yarý alttan alacaklar...tabi bu normal senaryo. Yine de sahipleri bilir.ytdegildir...
Öz sermaye bedelsiz baþvuruda yüksekti. Sonra düþtü birinci bilançoda .o yüzden onaylanmadý karsilamiyorfu bedelsizi....ytd
Ýnanamýyorum kimlerin nelerine onay veren bist buna neden onay vermiyor patron kimleri rahatsýz etti acep buna maruz kalýyor
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kendileri çalýp kendileri oynuyorlar,içeriden patron haber aldý sattý milyonlarca lotu sonra çek aþaðý 5 lere topla,güzel düzen.
% 100 deðilde % 80 a baþvur çokmu zor..eksik kýsmý tamamla ne bilim güven sarsma yeterki..
spk da süper eksiksiz çalýþýyor ya göre göre flapý gördü,rüþvet iltimas ehliyetsizlik,kifayetsizlik almýþ baþýný gidiyor...
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
On gün önce satan büyük ortaklar Þu an % 10 kardalar el atsalarda bizde toparlasak biraz
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
toplamak nereye kadar hangi seviyey düþecek nerden alacaksýn nereye kadar salacaklar garantisi olsada alabilsen,zaten düþmüþ yerlerde sürünüyor...aldýkça aþaðý vermeyeceði bellimi zaten herkesin ortalamalarý çook yukarýlarda,daha fazla lotu satacaðýný açýklarsa ne olacak?
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
Malum ret üzerine 6 aþaðýsýna salmamasý beni umutlandýrdý açýk söyleyim .. Bugün ve yarýn yerini kaybetmemesi gerekiyor. Sonra 9 larý test edecektir. Moralinizi saðlam tutun ..
YTD
Yer Ýmleri