***FLAP*** FLAP KONGRE TOPLANTI HÝZMETLERÝ OTOMOTÝV VE TURÝZM A.Þ.( Sorumluluk Beyaný (Konsolide Olmayan) )
Finansal Tablo Niteliði Konsolide Olmayan
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Sorumluluk Beyaný
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Finansal Tablo ve Faaliyet Raporunun Kabulüne Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayýsý
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
30/10/2020
Karar Sayýsý
11
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun "Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði'nin Ýkinci Bölümünün 9. Maddesi Gereðince Sorumluluk Beyaný
SERMAYE PÝYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PÝYASASINDA FÝNANSAL RAPORLAMAYA ÝLÝÞKÝN ESASLAR TEBLÝÐÝ"NÝN ÝKÝNCÝ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESÝ GEREÐÝNCE SORUMLULUK BEYANIDIR.
Þirketimizin 01.01.2020-30.09.2020 hesap dönemine ait Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK)'nun II-14.1 Tebliði hükümleri kapsamýnda Türkiye Muhasebe ve Türkiye Finansal Raporlama Standartlarýna uygun olarak hazýrlanan sunum esaslarý SPK tarafýndan belirlenen baðýmsýz denetimden geçmemiþ finansal raporu (finansal durum tablosu, gelir tablosu, nakit akýþ tablosu ve özkaynak deðiþim tablosu) ile 01.01.2020-30.09.2020 hesap dönemine ait faaliyet raporu tarafýmýzca incelenmiþ olup görev ve sorumluluk alanýmýzda sahip olduðumuz bilgiler çerçevesinde
- Finansal rapor ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeðe aykýrý bir açýklama veya açýklamanýn yapýldýðý tarih itibarýyla yanýltýcý olmasý sonucunu doðurabilecek herhangi bir eksiklik içermediði,
- Yürürlükteki finansal raporlama standartlarýna göre hazýrlanmýþ finansal raporun, Þirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararý ile ilgili gerçeði dürüst bir biçimde yansýttýðý ve faaliyet raporunun iþin geliþimi ve performansýný ve finansal durumunu, karþý karþýya olduðu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansýttýðý,sonucuna ulaþýlmýþtýr.
Gürkan GENÇLER
Yönetim Kurulu Üyesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/885172
BIST
(30/10/2020 - 19:03:36)
Ýnanma insanlarýn samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eðer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
Yer Ýmleri