bu konuya nerden girdik ne alaka anlamadım konumuz DOLAR dı yahu
Originally Posted by rumenigge bu konuya nerden girdik ne alaka anlamadım konumuz DOLAR dı yahu Haklısınız hocamm... nerden girdik bu konuya.. Dolar konusuna dönelim geri.. Şimdi hocam.. USD/TRY grafiğine bakınca inceden bir OBO oluşumu görüyorum.. Siz bu konuda ne diyorsunuz.. siz de görüyor musunuz.. ?
Originally Posted by DeliKAN Haklısınız hocamm... nerden girdik bu konuya.. Dolar konusuna dönelim geri.. Şimdi hocam.. USD/TRY grafiğine bakınca inceden bir OBO oluşumu görüyorum.. Siz bu konuda ne diyorsunuz.. siz de görüyor musunuz.. ? nayır göremiyorum çünkü dolara lanet olasıcası emperyalist oyuncağı olarak bakıyorum
Originally Posted by rumenigge nayır göremiyorum Hocam.. rumenigee hocam.. Görememenizin muhtemel üç sebebi olabilir.. 1. Gözlüğünüz kirlidir. 2. Körsünüzdür.. 3. Dolar konusunda bir şey bilmeden üfürüyorsunuzdur. Bu muhtemel sebepleri grafik olarak da koyiim mi hocam.. Hıı.. koyiim mi..?
Originally Posted by rumenigge nayır göremiyorum çünkü dolara lanet olasıcası emperyalist oyuncağı olarak bakıyorum KY i dolara mahkum eden bizzat sizin iktidarınız, adam gibi %23 faiz verin ky dolarda kalmaz. beton işleri için tl yi çöp yapıyorsunuz.
Forum Rules
Yer İmleri