Güzelim benim be ne güzelde gidiyor, yazaný çizeni de yok mis gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Güzelim benim be ne güzelde gidiyor, yazaný çizeni de yok mis gibi.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
teknik olarak önünde bir direnci kalmadý.
dört dörtlük.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
evat,sayýn hissenin yatýrýmcýlarý;nasýl hayatýnýzdan memnunmusunuz,bizler ky olarak trade yaparak,al-sat yaparak para kazanamayýz,yapacagýmýz doðru þirket bulup ,doðru zaman alým yaparak deðerlenmesini beklemek,bizler %80-90 temel ve teknik analiz yeterli bilmeyiz,kalýn saðlýcakla...
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Arkadaþlar biraz bilgi vereyim, anacm sürekli süreçlerini iyikeþtirir. Teknolojiyi takip eder. Ton baþýna düþen enerji maliyetleri, iþçilik maliyetleri bi kaç yýldýr olumlu bir þekilde aþaðý gider.
Robotla yaðlama olsun, fýrýn enerji maliyetleri, kompresör optimizasyonlarý olsun hep verimlilik kovalar. Bunu yapan gördüðüm en iyi firmalardan. Bu da karlýlýða yansýr doðal olarak.
Eskiþehir fabrikasý daha yeni sayýlýr ama þirketin gözbebeði konumunda. Daha 2-3 yýl önce 2 bacasý vardý, þimdi 4. Yapýlýyor. Bi kaç yýla 5. Yi de yapar.
E sektör zaten sürekli geliþecek bi sektör. Cam her yerde. Saðlýktan gýdaya alkole kadar hep gündemde olacak konu.
Temettü var bedelsiz var. Kýsaca tam yatýrýmlýk þirket. Benim maliyetim 2 nin altýnda keyfim yerinde.
Son zamanlarda baya prim yaptý ama düþüþ kovalayýp alým yapýlabilir.
Bilgi veren ortaklarýma teþekkür ediyorum. Ýnþallah yatýrýmcýsýný mutlu eden bir hisse olarak devam eder.
Yer Ýmleri