anacm yýllýklandýrýlmýþ f/k grafiði
![]()
anacm yýllýklandýrýlmýþ f/k grafiði
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Ne güzel þelale oldun camcým, az daha stop oluyordum![]()
3 TL yi geçecek derken þelalenin altýnda yikadi bizi😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.98'den verdim birazýný sabahleyin geçemez diye nitekim öyle oldu![]()
Vay bee cama bak, 3'ü geçmezsen ayýp artýk![]()
Çift Dip Formasyonu (Double Bottom)
Çift tepe formasyonunun simetriðidir. Fiyatlarýn dip yaptýðý seviyelerde oluþur. Oluþum kurallarý çift tepe formasyonuyla aynýdýr. ‘’W’’ harfine benzer. Birinci dipte iþlem hacmi en yüksek seviyededir. Birinci dipten gelen alýþlarla piyasada bir yükseliþ yaþanýr fakat bu yükseliþ esnasýnda iþlem hacmi daralmaya devam eder. *Ýkinci dibin en alt seviyesinden itibaren hacim fiyatla birlikte tekrar yükselmeye baþlar. Genellikle 2. Dip birinci dibin biraz üzerinde oluþur. Çift dip formasyonunda ikinci dip birinciye göre daha yumuþak fiyat hareketleriyle oluþabilir. Çift dip formasyonunda ikinci dipten dönen fiyatlar direnç seviyesini geçerken iþlem hacminin yükselmesi beklenir.
Ben ikili dip oluþtuðunu düþünüyorum. Ýlk dip 2,46 TL, 2. Dip biraz üste 2,56 TL. Kýrýlma noktasý 2,78 TL + 0,30 TL = 3,08 TL yi görmeli bence. Endeks izin verse görecek te, endeks izin vermiyor. Alaydik 2,50 TL lerden %20 cepteydi. Seçim sonrasý piyasalar durgunlasacak ve en kotu 3,50 TL lere geri dönecek umarým. Buralardan alanlarin en az %20 kazanacaðýný düþünüyorum... Ytd
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Yer Ýmleri