Millet kod yazýp,robot iþletiyor... Bizim elemanda hala köhnemiþ rsi macd falan yazýyor. Ben bir kere rsi yazan ý ciddiye almam. Karel de mesela rsi dipte idi. Tutunamadý bile.
Millet kod yazýp,robot iþletiyor... Bizim elemanda hala köhnemiþ rsi macd falan yazýyor. Ben bir kere rsi yazan ý ciddiye almam. Karel de mesela rsi dipte idi. Tutunamadý bile.
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Senin MACD sat vermiþ ama benim osilatör,hem ikili dip yapmýþ hemi de düþen trendini kýrmýþ... Ne yapacaðýz þimdi?
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Son zirvesini bir yüzde 10 - 20 aþabilirmiþ! Senin verdiðin aralýðýn ortalamasýný alsak, % 15 demektir... Ki bu 3,67 olan zirvesini baz alýrsak; 4,20'yi görmesi demektir... Fiyat 3,10 eeeee? 4,20 olabilir ama düþecek.... Dalga mý geçiyorsun lan milletle? Bir kere bu hisse zirvesini tl bazlý aþsa; bu % 50 yukarý koyar....Minimum 5,40 demek bu bencileyin... Bir numaralý ters indikatörümsün, bu saatten sonra forumda.
Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .
Umarým hakkettiðin cezayý fazlasýyla alýrsýn
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Benim beklediðim düþüþ 1,58 yada 2,10 bölgesini hedefleyen Bi düþüþ ve takip ettiðim portföyümde olmayan hisseler içinde Ford otosan, Çelebi, tüpraþ ve Ereðli ile birlikte en sert düþüþü beklediðim hisselerden biri
Yer Ýmleri