-

Originally Posted by
anadolulu alp
benim maliyet 2,89 sizin düşündüğünüzü eskiden düşünseydim şuan 2,89 maliyetim yoktu.
Açıkçası suan hisse 3.55 sizin maliyet 2.89 çok birsey değil ki yarı yarıya bile değil. Ne kadar süredir bu hisse var sizde . Ytd
SM-E700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
albayrak5561
Açıkçası suan hisse 3.55 sizin maliyet 2.89 çok birsey değil ki yarı yarıya bile değil. Ne kadar süredir bu hisse var sizde . Ytd
SM-E700F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim ilk maliyet 2,40 civarları yanlış hatırlamıyorsam her ay alım yaptım Aralıktan bu zamana.
-

Originally Posted by
anadolulu alp
benim ilk maliyet 2,40 civarları yanlış hatırlamıyorsam her ay alım yaptım Aralıktan bu zamana.
Aralıkta bu yana ki maliyet 2.89 ise iyi ozaman diyecek birseyim yok
yüzde 68 daha düşecek maliyetiniz
-

Originally Posted by
albayrak5561
SM-E700F cihazımdan
trkcm 2,25 soda 1,70 siz forumda yazılanları okuyun fakat sizin kararınızı etkilemesin bu yüzden forumlarda çok ceza almışımdır belkide bu yüzden maliyetlerim düşük.
-

Originally Posted by
anadolulu alp
trkcm 2,25 soda 1,70 siz forumda yazılanları okuyun fakat sizin kararınızı etkilemesin bu yüzden forumlarda çok ceza almışımdır belkide bu yüzden maliyetlerim düşük.
Anadolu cam i uzun vade düşünüyorum 10 sene. Yüzde 68 bedelsiz bana cazip geldi.bilmiyorum ne kadar doğru olur göreceğiz.
-

Originally Posted by
albayrak5561
Anadolu cam i uzun vade düşünüyorum 10 sene. Yüzde 68 bedelsiz bana cazip geldi.bilmiyorum ne kadar doğru olur göreceğiz.
SM-E700F cihazımdan
sizin için hayırlısı olsun.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri