Þunuda diyeyim bedelsiz daðýtma tarihi ne kadar geç gelirse o kadar iyi,her gün üzerine beklentiden dolayý 3 kademe 5 kademe koyar,ama þunuda unutmayýn o yükþeliþ uzun sürmez,ytd
Þunuda diyeyim bedelsiz daðýtma tarihi ne kadar geç gelirse o kadar iyi,her gün üzerine beklentiden dolayý 3 kademe 5 kademe koyar,ama þunuda unutmayýn o yükþeliþ uzun sürmez,ytd
Anadolu Cam, Soda. Bu hisselerde -yukarýdan veririm aþagýdan alýrým- derken çok dikkatli olun. Yapýlamaz mý ? Tabi yapýlýr. Ama bu iþlemi yapmak isterken malý kaptýrýp arkasýndan bakan çok olmuþtur. Benim gibi trade de baþarýsýz biri iseniz yaslanýn arkanýza alýn unutun. Uzun vade de mutlaka kazanacaksýnýz.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Anacm da yatýrýmlar sürüyor, sürecekte karlýlýk da iyileþiyor. Al bekle keyfine bak. Bedelsiz tabiki pozitif yansýyacaktýr ama tek baþýna bir etken deðil.
Ben bu bilançonun da gayet iyi geleceðini düþünüyorum. Yaz dönemi iyi geçer.
Þirketin en büyük müþterileri biracýlar, sodacýlar derken yaz aylarý iyi satýþ olur. Depolar boþalýr.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
trakya cam bile 4 lira sen hala nerdesin
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
bedelsizler ne zaman verilecek hala bir haber yok..
Yer Ýmleri