Her zaman diyorum orda ne yazdýðý önemli deðil, siz elinize geçebilecek meblaða bakacaksýnýz orda maliyet 10 yazsa ne 5 yazsa ne.
Benimki de düzgün hesaplanmýþ, temmettü de düzgün hesaplamýþtý bunda da düzgün hesaplamýþ, pazartesi günü yapmýþtý hesabýný. Ben meblaðý da gösterdiði için kontrol bile etmedim. Sadece bedelsizden sonra ne kadar hisse artmýþ ona baktým o kadar.
ben maliyet 1,76 doðru yazýyor ve bankalar doðru hesaplar insanlarý yanlýþ yönlendirmeyin yanlýþ hesaplýyor diye.
Bendede hatalimi yoksa 670 lotum vardi 3.84 maliyet ile 131,76 lotum ve yeni maliyetim 2,67 gozukuyo 354 lirada zararda gozukuyor
SM-G800H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin hesaplamaya hiç yanlýþ demedim üstadým. O yazdýðým mesaj size deðildi. Ben cuma günü seansý takip edemedim. O yüzden nerden bölüneceðini hesaplamaya çalýþýyordum.
Ben bankalar yanlýþ hesaplýyor da demedim. Arkadaþlar maliyette yanlýþlýk var diye söyleyince hesaplamayý döktüm ortaya.
Bir önceki sayfadaki yüzde hesabým da doðru ayrýca.
Benim orda da daha önce de söylediðim orda ne yazdýðý önemli deðil, kaç paraya aldýðýnýzý biliyorsunuz, bugünkü fiyatla elinize geçecek hisse belli, oraya bakmayýn hesabý siz yapýn hala hatalý bir durum varsa -ki olamaz- çözelim diyorum.
Yer Ýmleri