Hala kimse uyanamadi ve deðerini fark edemedi bu hissenin 6 üstüne atabilirse o zaman ilgi çeker herhalde![]()
Hala kimse uyanamadi ve deðerini fark edemedi bu hissenin 6 üstüne atabilirse o zaman ilgi çeker herhalde![]()
Kardeþim tavþan uykusunda ki bir kaðýt
Bünyesinde onlarca þirket var
Güneþ enerji santralleri bile var
Uyuyan bir dev, buralarda nsýl duruyor inanýlýr gibi deðil
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Potansiyel degerlemeler düþünülünce hala komik degeri. Hem kendime hem yeðenime paket ettim bu sabah. Borsa böyledir þiþe 1 yýl yattý 2 ayda %80 gitti. Bakalým bunda neler göreceðiz.
Bugün de virgül dijital yayýncýlýktaki payýný arttýrdýðýný belirten kap atmýþ, bunlardaki iþtirakler ne vertu da var nede hdfgs de, daha yakýn zamanda 4.6 larda yatýyordu yüzüne bakan yoktu, öyle bir psikoloji yarattýlar ki kimse yüzüne bakmadý hissenin o dönemde, ben o dönem maliyeti 4.8 e çekene kadar depoyu doldurdum, burada da bas bas baðýrdým 8 - 9 Kasým'da![]()
Tek piþmanlýðým keþke daha fazla alsaymýsým o günlerde, ama insan korkuyor ne kadar ucuz olsa da bütün portföyü tek bir hisseye yüklemeye cesaret etmek zor ve belki de yanlýþ.
Yarýn ve sonraki günlere gelirsek bende hisse çok az kaldý, 4.6 lardaki lot miktarýnýn %10 kaldý sadece, yani yani düþmesi yada yükselmesi benim için maddi anlamda sýnýrlý etkiye sahip, tecrübelerim yükseliþin devamý gelecek diyor ve bu hisse 2022 nin belkide en flaþ hisselerinden biri olacak, hak etmiyor deðil
Hocam erken çýkýþ yapmýþsýn bence. Hâlâ ucuz. Sene sonu konsolide bilanço gelince ne olacak kim bilir.
Benim yöntemim böyle kademeli satarým, hisse beklentimin ötesinde hýzlý yükselmeye baþlarsa elimdeki malý çabuk bitiririm, durakladýðý yerde güç toplarken hem hafif al satlar yapar hem de hisselerimi yavaþ yavaþ tekrar yerine koyarým elimdeki hisse az ama hisse saðlýklý yükseldiði sürece yola devam, hisse teknik olarak saðlamlaþýyor ve ben sattýklarýmý tekrar geri almaya baþladým. tek kafa karýþtýrýcý olan kap haberlerinin yükseliþin duraksadýðý bu noktalarda gelmesi, acaba mal mý iteliyorlar korkusu yaratýyor, malum buralardan geri çok döndü. Fakat kaplarý genelde seans dýþýnda atmalarý da, haberi soðutup anlýk fazla atlayan olmasýn izlenimi yaratýyor. Bugün ki kap da enteresan güzel deðerlemelerden ve yeni yatýrýmlardan bahsediyor. keþke daha istikrarlý bir yükseliþ trendi oluþturabilse, bana kalýrsa iyi bir yatýrýmcý kitlesini ve düzenli bir yükseliþ trendini hak eden bir hisse.
1-3-7 Aralýk Periyodu Gibi en az % 20 lik bir yukarý ivmelenme beklerim. Mýzrak çuvala sýðmýyor, kaðýt ben gideceðim diyor býrakýn köftehorlar kaðýdýn yakasýný. gün yüzü görsün garibim...
Borsanýn en ucuz
Getiri potansiyeli en yüksek
Fakat henüz tavþan uykusunda olan biliþim devi...
Sahip olduðu alesta tek baþýna bir holding bence..
O........ Larý aylardýr baský kuruyorlar
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri